____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Trods sin højtråbende og frembusende adfærd, får den ellers så godmodige TV-vært Hans Pilgaard masser af opbakning efter hans forsvar af en hjemløs i metroen ved Kgs. Nytorv.

Sammen med kæresten Jobbe, greb Hans Pilgaard ind, da to kvinder råbte ad en hjemløs, som lå og sov ved en elevator og efterfølgende gjorde sig morsomme på hans bekostning.
Optrinnet udviklede sig til et voldsomt skænderi mellem de to kvinder og Hans Pilgaard og hans kæreste Jobbe. Hele seancen blev optaget på video, og selvom der blev brugt ord som "arrogante kælling", glæder Hans Pilgaard sig over den massive opbakning, han har fået, efter BT bragte videoen.

 - Vi er lige vågnet og er så småt ved at opdage den massive opbakning og de meget kærlige og indignerede reaktioner, der overbeviser os om, at vi endnu ikke er fortabte, og at der endnu er håb om en lidt bedre verden i morgen. Tak!, skriver Hans Pilgaard mandag morgen på sin Facebookprofil.

Samtidig slår han fast, at han fortsat står ved de hårde ord. 

Kender du pigerne på videoen eller var du selv til stede? Har du oplevet noget lignende? Så hører vi gerne fra dig på tip@bt.dk.

- Ja, vi skal tale ordentligt til andre mennesker. Men ja, jeg står ved de grimme ord, jeg brugte, og jeg vil gøre det igen. Ja, jeg vil til hver en tid stå ved at beskytte en hjemløs eller andre svage udsatte mennesker mod den slags arrogante opførsel, som både gør mig vred og trist, fremgår det af statusopdateringen.Også på BTs egen Facebookside er der masser af opbakning til Hans Pilgaards opsang til de to kvinder.

"Godt at der er nogen med fornuft og viljen til at turde tage andre i forsvar. Hans Pilgaard må så absolut være dagens mand. Flot Hans", skriver Tina Magling i en kommentar.

"Vel brølt Hr. Pilgaard!", bakker Bjarne Fabian op.

Den lange Facebookopdatering fra Hans Pilgaard selv slutter i en tone, de fleste er mere vant til fra Hvem vil være millionær-værten. 

 - Pas godt på jer selv og hinanden derude og herinde – ikke mindst dem der har brug for det! Kh Hans, slutter han sin opdatering, og er altså tilbage som den joviale fyr, de fleste kender fra TV.

Hvordan synes du situationen bliver tacklet? Har du oplevet noget lignende? Deltag i debatten på Facebook