Den firdobbelte morder Peter Lundin og hustruen Betinna Brøns er blevet skilt efter seks års ægteskab. Det bekræfter Betinna Brøns til Se og Hør.

Betinna Brøns fortæller til mediet, at hun gennem flere år har ønsket at blive skilt fra Peter Lundin. Blandt andet fortæller hun, at ægteskabet med den berygtede morder har været et helvede - ikke mindst fordi hun flyttede fra hjemstavnen i det nordjyske til Fyn for at være tættere på Peter Lundin.

»Han krævede, at jeg besøgte ham næsten dagligt. Jeg har måttet tage derover med 40 i feber, og hvis jeg foreslog, at jeg ville besøge min mor nogle dage, blev han rasende og sagde, at det gik ud over tiden med ham. Hele mit liv kom til at handle om at holde ham glad. For hvis han var glad, fik jeg fred,« fortæller Betinna Brøns til Se og Hør.

Skilsmissen gik ifølge Ekstra Bladet igennem 3. oktober. Men Betinna Brøns fortæller til mediet, at hun gennem mange år har ønsket at komme ud af ægteskabet til Peter Lundin, som hun har en søn med.

Peter Lundin har dog modsat sig skilsmissen, som derfor har trukket ud.

»Peter har kæmpet rigtigt meget imod skilsmissen. Jeg har forsøgt at komme ud af det forhold i fire år, og sidste gang, jeg forsøgte at søge skilsmisse, opgav jeg på halvvejen. Han ringede konstant. Hans venner ringede konstant. Jeg blev kontaktet af præster, advokater og meget andet,« fortæller Betinna Brøns til avisen.

Bjarne Skounborg alias Peter Lundin spiller guitar for sin brud Betinna Brøns, da de blev gift.
Bjarne Skounborg alias Peter Lundin spiller guitar for sin brud Betinna Brøns, da de blev gift. Foto: PRIVATFOTO
Vis mere

Hun fortryder, at hun i sin tid flyttede fra Nordjylland til Fyn. Og selvom parret fik sønnen sammen i 2014, så ønsker Betinna Brøns ikke mere at se eksmanden. Og det skal sønnen heller ikke, hvis hun kan bestemme:

»Han skal ikke se sin far igen. Det kommer han ikke til. Det er sat i gang. Der skal være totalt ophør af samvær. Jeg har taget mine forholdsregler. Siden jeg fik min søn, har alt i min verden handlet om ham. Det er er også derfor, jeg har forsøgt at komme så blidt ud af forholdet med Peter som overhovedet muligt. Siden jeg fik ham, har jeg vidst, jeg skulle finde en vej ud af ægteskabet, siger Betinna Brøns.

Peter Lundin slog tilbage i 2000 Marianne Pedersen og hendes to sønner Brian og Dennis ihjel. Efterfølgende parterede han ligene, som aldrig er blevet fundet - det tilstod Peter Lundin i Østre Landsret, hvor han blev kendt skyldig i den opsigtsvækkende sag.

Peter Lundin har også afsonet en dom for drab i USA, hvor han blev dømt for at have slået sin mor, Anna Schaftner, ihjel tilbage i 1991.

Tidligere har Peter Lundin været gift med færøske Mariann Poulsen, men det ægteskab holdt heller ikke.