Der har ikke været god luft mellem DR P3-værten Peter Falktoft og TV2's nu tidligere politiske kommentator Henrik Qvortrup. Det har der ikke været siden Henrik Qvortrup blandede sig i en diskussion på Twitter mellem Peter Falktoft og Berlingskes redaktør Tom Jensen om lanceringen af Berlingskes børneavis.

Nu er Qvortrup færdig i jobbet hos TV 2. Det sker ovenpå romanen 'Livet, det forbandede' af den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen, der beskriver, hvordan ugebladet under Henrik Qvortrup overvågede kendte og kongelige via en IT-ekspert fra IBM, der sendte Se og Hør oplysninger.

Det har ikke kunne holde Peter Falktoft tilbage, der ytrer sig på Facebook.

- Uanset om man er åndelig eller ej, så kan man ikke fornægte begrebet Karma, når en mediechef der i flere år har sanktioneret lovbrud for at snage i andre menneskers privatliv - for siden hen at indtage posten som den der afgør hvad der er rigtigt og forkert i dansk politik - til sidst bliver indhentet af sin egen rædselsfulde gøren og laden.

larsjoachimline

- Man må ikke træde på folk, der ligger ned, men i dette tilfælde gør jeg en saglig undtagelse. Alene ud fra den begrundelse, at Henrik Qvortrup til hver en tid ville -og altid har gjort det samme. Bon Voyage, Qvortrup.

Derudover kommer Peter Falktoft ind på, at Qvortrup, der kørte et nystartet parti i sænk med usande historier før det overhovedet kom igang.

- Nu tilføjer vi så lige, at du også var ham der tog dansk Journalistik til et nyt lavpunkt. Det man gør i livet giver genlyd i evigheden. Det siger de i den film alle elsker. Din dårligdom fortjener at leve længere end hvad der ellers er tradition for i medieverdenen.