Allerede da sønnen var fire år, havde Morten Storm opdraget sin dreng, Osama, som hunden Kvik i Matador. Men i stedet for at undlade at spise godbidder. som blev kaldt ’tyskere’, så optrådte Morten Storm med et makabert show for alle, som ville se på.

Det fortæller 36-årige Sawash Awtche, som havde et nært venskab med Morten Storm.
Morten Storm ville gå på knæ foran sin lille engelsktalende søn og få sin lille dreng til at komme med dødstrusler mod USAs daværende præsident George W. Bush.

Who do you want to kill, ville Morten Storm spørge.

I want to kill Bush, ville sønnen svare.

How do you want to kill him, fortsatte Morten Storm.

Og sønnen ville føre en hånd over sin strube og sige: I want to cut his head off with a sword.

- Vi stod bare forbløffede og så på. Han havde jo opkaldt sin søn efter Osama bin Laden. Morten så dengang op til Osama bin Laden og kaldte ham en stor muslim, forklarer 36-årige Sawash Awtche, der lærte Morten Storm at kende i 2005.

Da flere danske soldater i 2006 dør i Afghanistan, oplever Awtche, at Morten Storm jubler.
Ud over at have samme alder og tro, så gik de begge op i at fiske. De tog derfor ofte på fisketure sammen. og når Morten Storm var i Danmark, boede han hos Sawash Awtche i Ganløse og Ølstykke.

- Han ville også have mig med til Yemen. ’Kom nu, jeg finder en kone til dig’, sagde han igen og igen. Samtidig ville han have, at vi skulle tage i militær træningslejr i Yemen, så vi kunne lære at bruge maskingeværer og lave syrebomber til den dag, vi skulle kæmpe mod de vantro. Vi skulle blive en del af en islamisk hær. Især spurgte han i 2006-2007, hvor han, som det nu viser sig, var en del af PET. Han sagde igen og igen, at vi skulle lære at dræbe vantro og danskere. I dag tænker jeg, at han var sat til at være sådan af PET for at se, om vi bed på, siger Sawash Awtche.

Kokain og hellig krig
Sawash Awtche fortæller, hvordan Morten Storm ville have ham til at sælge kokain for at finansiere hellig krig.

- Han forklarede, hvordan man fik kokain og fik det solgt. Så skulle vi tjene store penge og indlede en kemikaliekrig mod de vantro. Han sagde ofte, at det var helt i orden at voldtage og stjæle fra vantro – det skulle vi bare gøre – altså voldtage almindelige danske piger og stjæle fra danskere, siger Sawash Awtche.

BT har forelagt oplysningerne for Morten Storm, der ikke ønsker at udtale sig.