Morten Storm sviner muslimer under alias på højreekstremistisk og racistisk debat

Den erklærede tidligere muslimske PET-agent Morten Storm bakker nu op om den højreekstreme Danish Defence League

Den tidligere muslim og erklærede PET-agent Morten Storm bakker nu op om den højreekstreme og racistiske organisation Danish Defence League, der selv er i efterretningstjenestens søgelys.

I en debat med muslimer valgte Morten Storm i mandags at sammenligne Mellemøsten med abelande.

- Hvorfor pakker du ikke din kuffert og smutter hjem til abeland? Er sikker på, at du sidder og suger på vores danske sociale ydelser, ik? Tror du er en forræder til vores danske samfund og vores danske værdier, farvel, skriver Morten Storm under sit alias Murad al-Danimarki.

Morten Storm, som 8. december udgiver en bog om sine mange år som muslim og seks år som PET-agent, hvor han ifølge egne ord har været med til at dræbe al-Qaeda-lederen Anwar al-Awlaki, har meldt sig ind i 25 modstandsgrupper mod muslimer på Facebook på en uge. Her skriver han, at han i dag tager afstand fra muslimernes ideologi.

- Det er uhyggeligt skræmmende. Jeg har dyb viden og erfaring med disse mennesker. Ja, vi bliver nødt til at stå sammen og beskytte vores frihed og basale menneskerettigheder for at leve i fred og ikke være bange for at sige vores menning. Nok er nok - vi overgiver os ikke, skriver han.

Det er samme Morten Storm, som 6. november 2010 registrerede og stadig ejer hjemmesiden Muslim-Defence-League.com og som fremstillede sorte hættetrøjer for den islamiske Muslim Defence League, der ofte er i gadekampe i engelske storbyer med English Defence League, som den danske organisation hører under.

Skriger på opmærksomhed

Tidligere operativ chef hos PET, Hans Jørgen Bonnichsen, sætter spørgsmålstegn ved, om Morten Storm overhovedet er en troværdig kilde.

- Han må jo skrige på opmærksomhed. Vi taler altså om en mand, der er gået fra Bandidos-rocker, til stærkt troende muslim, til PET-agent og til nu at tilslutte sig den yderste højrefløj. Man kan jo spørge, om han overhovedet har nogen troværdighed tilbage, siger han til BT.

Morten Storm har ikke ønsket at svare på BTs spørgsmål. Han svarer på Facebook: ’Glemte at fortælle at jeg også sænkede Tictanic og skød JFK, skriver han’.