13,7 centimeter. Det er, hvad Kasper har til at hænge mellem benene. Og selv om den længde ifølge diverse opgørelser og statistikker kan karakteriseres som værende helt normal og gennemsnitlig, så vil han gerne have flere centimeter ’dernede’.

- Det er jo en ekstremt stor del af en mands maskulinitet og selvtillid, der ligger i bulen på underbukserne, og derfor betyder størrelsen altså bare meget, siger 23-årige Kasper, der gerne vil være anonym af hensyn til sit privatliv.

For et par uger siden købte Kasper derfor en penisforlænger. I løbet af det næste halve år skal han så tit som muligt spænde et stativ fast om tissemanden, som ved hjælp af et udstrækningssystem vil strække hans penis og få cellerne til at dele sig. På den måde vil stativet gradvist få Kaspers penis til at blive både længere og tykkere.

Penisforlængerstativet blev oprindeligt brugt som lægelig behandling til at rette skæve penisser op, men med tiden fandt man ud af, at de mænd, der spændte ’lillemanden’ fast i stativet jævnligt, også oplevede, at deres penis blev længere. Man bestemmer selv, hvor stramt og hvor meget penissen skal strækkes, og selv om det ikke umiddelbart lyder som en rar og behagelig oplevelse at blive trukket i tissemanden, så er Kaspers drøm om et større lem vigtigere end den eventuelle smerte, som man kan opleve, når penissen skal strækkes.

- Jeg vil jo gerne være i stand til at fremvise min penis med stolthed. Og så må man jo gøre noget ved det, hvis man ikke er tilfreds med det, man har, siger han.

Presset af populærkultur

Og Kasper er langt fra den eneste mand, der har købt sig til en større mandighed. På verdensplan er der solgt over 75.000 penisforlængere og den danske erotiske webshop sinful.dk oplever også stor interesse for de af deres produkter, der kan give en mand mere at gøre godt med. F.eks. er salget af såkaldte penis-sleeves vokset med 21 pct. i løbet af de sidste seks måneder.

Christian Graugaard, der er professor i sexologi ved Sexologisk Forskningscenter på Aalborg Universitet, mener, at det stigende salg af penisforlængende produkter kan være udtryk for, at nogle mænd føler sig pressede til at leve op til de kropsidealer, som de bl.a. ser i pornofilm, livsstilsprogrammer, reklamer og andre steder i samfundet.

- Det gør, at det at have en krop og en penis, som lever op til de populærkulturelle standarder, er tiltagende vigtigt. Især for unge mænd, som endnu ikke har fundet sig til rette med sig selv og deres fysik, siger han.

Og selv om forskningen viser, at langt de fleste mænd, som søger penisforlængende produkter, rent faktisk har en helt normal penisstørrelse, så kan Christian Graugaard ud fra en historisk synsvinkel godt forstå, at en større penis vil give dem større selvtillid.

- Det har jo været sådan i århundreder, at mænd er blevet defineret gennem deres seksuelle formåen. Og den symboliseres jo lettest ved størrelsen af deres kønsorgan, siger han. Og jo større lem, des mere mand-teorien kan Kasper sagtens genkende. Penisforlængeren, som han har købt, lover ham en penisforlængelse på mellem 30 og 80 pct., hvis han spænder sin tissemand fast i stativet mellem to og fire timer dagligt i det næste halve år. Lever forlængeren op til garantien, vil det betyde, at Kaspers penis vil ende med at være et sted mellem 17,8 og 24,6 centimeter.

- Det ville betyde meget for min selvtillid og min omgang med folk, for det har stor indflydelse på en person, når man ikke er tilfreds med sit udseende og det, man har at gøre med. Jeg føler hele tiden, at jeg skal kompensere for det, jeg ikke har mellem benene, og så er jeg måske lidt mere kæk, når jeg er ude.

Kaspers fulde navn er redaktionen bekendt.