Den 25-årige Patrick Slot Jensen, der forsvandt sporløst fra sit hjem d. 6. juli, er nu blevet set i live.

Efter at have være eftersøgt og ekstremt savnet af sin familie og venner i to uger, er han nu blevet set i gang med at servere på en bar på den græske ø Kos. Det fortæller Patricks ven, Jonas Madsen.

- En pige havde set vores efterlysning af Patrick på Facebook, og havde siddet på en bar, hvor hun netop så Patrick. Så tog hun et billede af ham og ringede til os for at høre, om det var ham. Og det var det jo, siger Jonas Madsen.Det er Patricks eksstedmor, Gitte Behrendt, der har skrevet en opdatering om sagen på Facebook. Her skriver hun blandt andet, at vidner så, at Patrick fornemmede, at nogen havde set ham, og derfor stak af igen. Det tyder derfor på, at han ikke vil findes.Det nikker Jonas Madsen også genkendende til.

- Han har stadig ikke kontaktet os. Mit indtryk er, at han gerne vil sidde lidt for sig selv, og så tager det jo den tid, det nu tager, siger han.

Patrick Slot Jensen forsvandt sporløst en søndag uden at have nævnt det over for nogen. Han blev sidst set med en sort taske over skulderen på vej ned mod en togbane i Rødovre. Derfor har familien og Jonas Madsen frygtet det værste, men nu kan de endelig slappe lidt af igen.- Det er dejligt at få nogle livstegn fra ham, både for venner, bekendte og ikke mindst familien. Nu kan man fjerne de værste skrækscenarier ud af hovedet. Man går jo og tænker på, hvad fanden der er sket med ham, siger Jonas Madsen.

- Han havde vel brug for en lang sommerferie - men på en meget dramatisk måde, må man sige.

Patricks familie har nu indstillet eftersøgningen, da de nu ved, at han er ved godt mod.