____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Syv medarbejdere fra Se og Hør er onsdag aften blevet sendt hjem. Fem journalister og to fotografer. En af de hjemsendte er den mangeårige redaktionschef og næstkommanderende Kim Bretov.

Det oplyser Se og Hørs chefredaktør, Niels Pinborg.

- Se og Hør har onsdag givet syv medarbejdere fri. De syvs navne optræder på tre mails, der kan sættes i forbindelse med den såkaldte tys-tys kilde. Det er en dansk avis (læs BT), der er kommet i besiddelse af de tre mails fra 2009 og 2010, der har gjort Se og Hør opmærksom på det, skriver Niels Pinborg ud i en intern mail på Se og Hør.

- For ikke at belaste de syv medarbejderes muligheder for at virke på Se og Hør har man valgt at give dem fri, indtil der er lys over sagen. At deres navne står på en mail er i mine øjne ingenlunde automatisk ensbetydende med, at man har gjort noget galt, og at man er involveret i sagen om den påståede ulovlige kilde. Men jeg anerkender, at det giver støj på et tidspunkt, hvor vi har brug for ro, skriver Pinborg videre.

Hjemsendelsen sker som en konsekvens af, at BT torsdag bringer tre afslørende mail, hvoraf det fremgår, at det var almindelig kendt på Se og Hør, at man havde en kilde, der kunne skaffe kreditkortoplysninger om kendte danskere.

Mailsene om kreditkilden er sendt til flere end syv ansatte, men det er kun syv personer, der stadig er i Aller, der udgiver Se og Hør.

Tidligere onsdag stod tidligere Se og Hør-journalist, Kenth G. Madsen, frem og fortalte, at det var almindeligt kendt, at man på Se og Hør havde en kilde, der kunne skaffe kreditkortoplysninger på kendte og kongelige.

- Man vidste, at kilden eksisterede. Jeg har kun hørt kilden omtalt på gangene, og det var ikke en, jeg havde kontakt til, men det var alment kendt, siger Kenth G. Madsen, der i dag arbejder som freelance-journalist.

Tidligere onsdag valgte Ekstra Bladet at sende redaktionschef Lise Bondesen, der er tidligere nyhedschef på Se og Hør, hjem.

Der er nu fokus på Lise Bondesens person, og vi er derfor blevet enige med hende om, at det er bedst for alle, at hun tager på ferie, til der er kommet mere ro på, og Se & Hør-skandalen er bedre belyst, siger Poul Madsen.

Lise Bondesen har en fortid som nyhedschef på Se og Hør. I perioden fra december 2007 til for cirka et år siden. I den nye bog om livet på Se og Hør, Livet, det forbandede, beskriver tidligere Se og Hør-journalist, at Lise Bondesen var fuldt vidende om, at bladet modtog og brugte oplysninger om kendte og kongeliges kreditkortbrug.