Selv med en enorm skattesag kan Jesper ’Kasi’ Nielsen stadig leve et liv i overhalingsbanen. Rent bogstaveligt.

’Kasi’-Jesper har netop købt en Lamborghini Aventador Roadster til en værdi af svimlende 8,5 mio. kr.

Dermed bliver smykkeinvestoren ejer af én af bare få hundrede eksemplarer af italienske Lamborghinis absolutte topmodel – og han bliver en af de meget få danskere, der ejer denne type supersportsvogn. Sportsvognen er udstyret med en centermonteret 6,5 liters V12-motor med hele 700 hk. Den klarer 0 til 100 km/t på blot 2,9 sekunder og tophastigheden ligger på 350 km/t.

Leveret til Mallorca

’Kasi’-Jesper har købt sportsvognen af Carclub, der endda har sendt en pressemeddelelse ud om det opsigtsvækkende salg - uden dog at nævne køberens navn.

- Jeg har prøvet rigtig mange supersportsvogne, men det her er bare toppen. Jeg har ikke prøvet noget lignende, fortalte Carclubs direktør Carsten Trapp mandag til BT.

Kasi-Jesper har fået bilen leveret ved sit store sommerhus på Mallorca, hvor den venter på, at han kommer hjem fra forretningsrejse i USA.

Ifølge Carsten Trapp indgår både en Ferrari California og Porsche 911 i handlen, så ’Kasi’-Jesper har ikke skulle betale det fulde beløb.

Som BT torsdag skrev, så har Kasi-Jesper stor success med sit nye smykkefirma Endless Jewellery, der forventer en omsætning på ca. 350 mio. kr. i år og på under to år har fået partnere i 18 lande. 

Men på grund af hans store skattekrav på 400-600 mio. kr. er selskabet oprettet i Tyskland, hvor der således betales selskabsskat.

Selv har ’Kasi’-Jesper ikke nogen kommentar til sit nye bilkøb.