Oprah er på hyggetur på Strøget.

Oprah Winfrey går lige nu tur på Strøget i København for at filme med et kamerahold. Folk på gaden stopper hende og takker hende for at være taget til Danmark.

SE VIDEOEN: HER SHOPPER OPRAH PÅ STRØGET

SE BILLEDERNE: OPRAH PÅ GÅTUR PÅ STRØGET

- Tak for alt, hvad du har gjort, Oprah, lød det bl.a. fra danskerne, som fik smil og et "selv tak" tilbage fra Oprah.

SE BILLEDERNE: HER ER OPRAHS LUKSUS-SUITE

Talkshowdronningen var bl.a. et smut forbi "Summerbird"-butikken, hvor hun købte chokolader, som hun dog ikke spiste, men tog videre med sig i en pose.

Efterfølgende gik Oprah Winfrey ind i Georg Jensen-butikken på Strøget. I følge bt.dks reporter på stedet, er der masser af folk der vil have autografer. Oprah har dog ikke givet nogen autografer endnu. Desuden er der folk, der forsøger at give Oprah gaver, som hendes bodyguards dog tager i mod.

Oprah går i øjeblikket rundt med et dansk tv-hold. Optagelserne er til hendes amerikanske dokumentarprogram om danskerne.

Oprah undrer sig bl.a. over, at så mange danskere bliver skilt, når vi jo er så glade et folk.

SE BILLEDERNE: HER ER OPRAHS LUKSUS-SUITE

Siden har Oprah sat sig ved et bord på Royal Cafe, som ligger i en smøge ved siden af Georg Jensen butikken. Her snakker hun med nogle danske kvinder i forbindelse med sit tv-program. Det vides endnu ikke om kvinderne er tilfældigt udvalgte eller om de er særligt udvalgte til at være med i tv-udsendelsen.

Bt.dk. følger Oprah i København....

HAR DU BILLEDER AF OPRAH ELLER MICHELLE I DANMARK ELLER VED DU HVAD DE HAR AF PLANER, SÅ TIP B.T. HER