Lyt til artiklen
33-årige Jens Rasmussen kandiderer i den grad til titlen som Danmarks uheldigste sommerhusejer, efter stormen Bodil samt den efterfølgende stormflod fredag sendte hans sommerhus en tur i Vesterhavet. 

- Jeg bliver ringet op fredag middag og får beskeden om, at jeg nok lige skal gå på nettet, da der er billeder af nogle huse, som er på vej i Vesterhavet ved Nørlev Strand efter stormen. Alt står stille i det øjeblik, da jeg ser mit sommerhus hænge der ud over kanten, forklarer han, om det øjeblik foran computeren, hvor det gik op for ham, hvad der var ved at ske.

Læs også: Groteske scener i Gilleleje: 'Nå, Jørgen, der røg din båd'

Men 'Bodil' var ikke færdig med at pine Jens, der bor på Sjælland og grundet brolukningerne derfor ikke kunne komme over til sit sommerhus. Få timer efter kan Jens, sammen med resten af Danmark nemlig se i diverse medier, at sommerhuset nu er skredet helt ned i Vesterhavet, mens bølgerne bare hamrer og hamrer ind mod det sorte træhus.

- Jeg har det rigtig skidt med det. Det er aldrig sjovt, at miste noget, man har følelser for, og som man har kunne se en fremtid for, siger han og forklarer, at han kun har haft fornøjelsen af sommerhuset siden 15. august.

Se det vanvittige storm-billede: Her vælter vandet ind i fitness-centret- Det var en kort fornøjelse. Vi nåede lige at have en fantastisk ferie med familien i efterårsferien, og har så ellers haft nogle småture dertil. Vi skulle også have holdt nytår deroppe, men det bliver jo så ikke til noget, siger han. 

Jens Rasmussen købte huset for 1.675.000 kroner og har brugt omkring 150.000 kroner på at få huset renoveret. Selvom han godt vidste, at Vesterhavet kan æde sig ind på kysten, er han alligevel chokeret over, hvad der er sket.  

- Selvom vi havde gået og joket med, at det en dag kunne falde i vandet, så er det jo omkring 10 meter kyst, som stormen har taget. Altså, der lå jo en hel klit foran huset. Derudover så jeg billeder, som var 10 år gamle, før jeg købte det, og der var kystlinien cirka samme sted, som før torsdagens storm. Det er den så ikke mere.

vandmasser i Gilleleje


Jens Rasmussen afventer nu, at Stormrådet tirsdag afgør, hvilke steder af landet, som er blevet ramt hvordan. En afgørelse som får betydning for, hvordan Jens' forsikring vil dække. 
    
- Det er rigtig mange penge, der står på højkant, så det har da været lidt af en anspændt weekend, hvor man bare går med sommerfugle i maven. 

Lige meget, hvordan afgørelsen falder ud, regner Jens dog ikke med at huset kan reddes.

- Der er nok ikke andet at gøre end at få det revet ned.

SE FLERE BILLEDER AF JENS RASMUSSENS SOMMERHUS I BT.DK'S STORE BILLEDGALLERI FRA STORMENS HÆRGEN HER