32 siders livsstilsstof til BTs kvindelige læsere

Der er tid til selvforkælelse, og ude i postkassen venter BT med et nyt, lækkert magasin, fyldt med inspiration til det gode liv. BT har været i magasinværkstedet hele sommeren og har skruet 32 siders livsstil sammen til dig i BT Weekend. Magasinet vil være at finde i de kommende lørdagsudgaver af BT.

Efter en lang sportssommer med VM, Tour de France og OL, hvor vi har set andre udfolde deres atletiske egenskaber, er det tid til selv at blive inspireret til at få gang i de sunde vaner og give sig selv nye udfordringer.

Derfor har vi på BT været i værkstedet hele sommeren for at finde frem til det rigtige miks af livsstilsstof til BTs kvindelige segment. Men mændene er også meget velkomne til at læse med.

Udvikling

Magasinet er næste skridt i den udvikling, som BT begyndte i marts med nyt design og et større fokus på skarpe, relevante og tabloide nyheder. I magasinet vil læserne finde fascinerende baggrundshistorier og interview samt livsstilsstof, som kan inspirere til ‘det gode liv’ med fokus på mode, kost og sundhed.

- Vi er midt i en forrygende travl sportssommer, men vi arbejder hele tiden på at forbedre det nye BT. Med livsstilsmagasinet om lørdagen giver vi især vores mange kvindelige læsere et tilbud om en både levende og hyggelig læseoplevelse i weekenden. Et vedkommende og brugbart supplement til avisens nyhedsstof, den store sportssektion samt de to sektioner med Rejser og Biler, der i forvejen er i avisen om lørdagen, forklarer chefredaktør Olav Skaaning Andersen.

Tæt på Bier

Du vil hver uge læse et stort personligt interview med en kendt mand eller kvinde, som giver sin version af ‘det gode liv’ og de værdier, der giver balancen i hverdagen. Journalist Helle Lho Hansen er allerede i gang med de første store interview til magasinet, hvor læserne blandt andet kan komme tæt på Susanne Bier. Og fotograf Claus Bech sørger for de lækre billeder.

Men det er ikke kun de kendte, der får lov til at fortælle deres livshistorier, vi er af den opfattelse, at det ofte er helt almindelige mennesker, der inspirerer os bedst. Hver uge finder vi en helt almindelig dansker, som har vendt sit liv 180 grader. I første nummer af BT Weekend kan du læse om Kenneth, der ramte bunden med et misbrug af heroin. Efter at have set døden i øjnene vendte han sit liv og sin afhængighed. Kenneth er i dag en af de bedste triatleter i Danmark.

Vi har ikke opfundet det hele fra bunden, så du vil også stadig kunne møde gamle kendinge som Lene Hansson og Chris MacDonald hver lørdag.

Endvidere vil magasinet være båret af nyheder om mode, skønhed, design, kultur, kost og motion.

Vi ses på lørdag i BT.