En sommerhusejer i Tisvildeleje er fortørnet over, at kvinder fra et lokalt yogahold smider tøjet og bader nøgne på stranden efter endt yogatime

Kollektiv nøgenbadning på stranden ved Tisvildeleje. Det er en yndet tradition for et kombineret yoga- og pilates-hold fra Tisvildeleje. I forlængelse af deres øvelser hver morgen smider de alle sammen tøjet og hopper i havet som glade vandhunde.

Det har dog fået en sommerhusejer til at indgive en klage til instruktør Tina Rignel Fresco. Det skriver sn.dk. Personen er slet ikke tilfreds med, at yoga-flokken på tre-fem mænd og 20-25 kvinder vælger en tur i bølgerne uden en trevl på kroppen.

Holdet har efter sigende praktiseret fælles nøgenbadning hele sommeren, og det er faktisk en gammel Tisvilde-tradition. Personen, der har indgivet klagen, bor i et lille hus med udsigt til yoga-pladsen. Han hævder, at stranden er privat, og at de derfor skal have badetøj på. Men stranden er offentlig.

Man må også bade nøgen i Hellerup - 1

Kig den anden vej
Klagen har udløst en sand storm af kommentarer på Facebookgruppen ’Tisvildeleje Hele Året’. Birgit Langvad har boet i Tisvildeleje i mange år og er aktiv deltager på yogaholdet.

»Jeg går til yoga på stranden og tillader mig en dukkert sammen med de andre skønne mennesker. Mange af os bader som Gud har skabt os. Det er så faldet X (navn udeladt, red.) for brystet, og han bad Tina sige, at vi skal have badetøj på,« lyder kommentaren, som fortsætter.

»X siger han betaler store skatter og at stranden er privat... Stranden er altså ikke privat, og jeg agter at tage min dukkert efter yoga uden klude. Jeg kan altså ikke se, at det er så slemt at se 10-20 nøgne kvinder bade... Vi skal alle være her, hvis du ikke kan lide bare kvindenumser, så se den anden vej.«

dsdsadgasdg

En anden deltager på yogaholdet, forfatter Poul Arnedal, stikker også til den person, der har indgivet klagen til deres instruktør.

»Det er sgu da for langt ude. Det findes ikke private badestrande i Danmark. Er det ham der X, der brokker sig over alt? Han trænger vist til lidt nøgen-yoga. Næste gang jeg skal i vandet, vil jeg med stor fornøjelse nøgenbade på den fælles strand ud for Hovedgaden X.«

Der er flere underholdende kommentarer på Facebookgruppen. En person foreslår, at numse-haderen skal påvirkes med kærlighed, mens en anden har et forslag om en ’bar numse’-aktion foran pågældendes grund.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.