Simon Poulsen viste sig ikke fra sin bredeste side, da Portugal i går scorede sejrsmålet til 3-2 i EM-kampen. Ja faktisk så han på tv-billederne ganske smal ud.

Og det blev bemærket af seerne. Allerede kort efter kampen blev de første billeder lagt på Facebook og Twitter hvor danske fans leger Simon Poulsen. Ja nogle mener også, at der nu er skabt en helt ny slankedille.

Smal som Simon


Der er endnu ikke dukket en fornuftig forklaring op på hvorfor Simon Poulsen ikke gjorde sig lidt bredere, men BT spurgte en del fodboldfans i Kongens Have.

- Måske har han tænkt på et lille hockey-mål. det ser i hvert fald ud som om han lidt tænker på noget andet end et fodboldmål, siger Christine Kongsrad.

Hendes veninde forestiller sig han ville undgå en 'tunnel'.

Smal som Simon


- Måske ville han undgå den gik gennem benene. Og måske var han lidt bange for bolden. Det ser sådan ud. Selv ville jeg nok slå ud med armene, siger Natasha Jacoby.

Det virker lidt som om Simon Poulsen helt instinktivt undgår at blive ramt af det portugisiske kanonhug.

- Jeg kan ikke blive enig med mig selv om han er en kylling eller om det er fair nok, at han ikke vil blive ramt af det kanonhug. Jeg synes nok godt han kunne have taget en for holdet, siger Viktor Dahl.

Synes du også Simon Poulsen så lidt smal ud? Send et billede af dig selv som Simon Poulsen til 1929@bt.dk.

Smal som Simon

Andre læser også