Ny snestorm på vej mod Danmark.
Ny snestorm på vej mod Danmark. Foto: Henning Bagger
Man skulle tro, vi havde fået nok, men det ser ud til, at endnu en snestorm er på vej mod Danmark, og det bliver samme scenarie som i søndags.

Det fortæller Michael Jarnvig fra TV2 Vejret til bt.dk.

- Vi har bestemt, at den her snestorm rammer Syd - Vestjylland fredag aften. I de sene aften - og nattetimer breder den sig til Jylland, Fyn  og Sjælland, der altså kan se frem til kulde, sne og snefygning i samme stil som i søndags, siger Michael Jarnvig.

Ringsted


Isvintre


- Som prognoserne ser ud nu, når stormen til Bornholm tidligt lørdag morgen, men det ser ud til, de slipper lidt billigt i denne omgang, siger han videre.

Som det var tilfældet i søndags aftager snestormen først i Syd - og Vestjylland, og det sker lørdag formiddag, hvor temperaturen sniger sig op over frysepunktet, men i Øst - og Nordjylland kan det vare lidt længere, inden snestormen slipper sit tag på grund af lave temperaturer.

Samling af guider: Gør bilen vinterklar


- Det bliver et farligt uvejr, og hele landet kan se frem til sne og snefygning. Det er dog ekstremt svært at sige noget om snemængderne. Der kan falde alt fra to til 20 centimeter, siger Michael Jarnvig.

Så mange unge kan tvinges til snerydning
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.