Den formodede gerningsmand bag weekendens terrorangreb i København opholdt sig på en netcafé på Nørrebrogade mellem de to attentater.

Det oplyser Københavns Politi på et kort pressemøde mandag eftermiddag.

»Efterforskningen har vist, at han har været derude forbi på sin færden. Det er vi ret sikre på, at han har været lørdag aften mellem klokken 22 og 22.25,« fortæller ledende politiinspektør Jørgen Skov på pressemødet.

Har du video, billeder eller ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk

Netcaféen, PowerPlay, ligger på hjørnet af Nørrebrogade og Skodsborggade på Nørrebro.

Politiet er interesseret i at tale med vidner, der har set den formodede gerningsmand, og som kan fortælle, om han var alene, om han havde noget med sig, og i hvilken retning han gik.

Læs også:

Caféen blev ransaget søndag af flere politibetjente bevæbnet med maskinpistoler, og fire personer blev anholdt. De er alle sammen blevet løsladt nu, oplyser politiet på pressemødet.

Indehaveren af netcaféen, Ammanat Hussain, sagde søndag til BT, at han mente, at der var en chance for, at den formodede gerningsmand havde opholdt sig på PowerPlay.

Det første angreb fandt sted lørdag klokken 15.33 ved kulturhuset Krudttønden på Østerbro. Her blev én person dræbt, mens tre betjente blev såret. Det andet terroranslag fandt sted kort efter midnat natten til søndag ved synagogen på Krystalgade i Indre By, hvor endnu en person blev slået ihjel, mens to betjente blev såret.

Se også: Dræbt terror-mistænkt mindet med blomster: 'Derfor lægger vi blomster til Omar':

BNB