På Facebook tager venner afstand fra Ayub Sedigh - bedre kendt som vanvidsbilisten fra Aarhus. Nu har han dog fået sin egen fanside.
På Facebook tager venner afstand fra Ayub Sedigh - bedre kendt som vanvidsbilisten fra Aarhus. Nu har han dog fået sin egen fanside. Foto: Youtube

Flere af Ayub Sedighs venner tager afstand til hans vanvidskørsel og opførsel i medierne

Ayub Sedigh, der nu er landskendt som vanvidsbilisten, har vækket harme i det ganske land, efter han blev fanget på snurrende kameraer af TV2 Østjylland. På få sekunder overtrådte han adskillige færdselsregler i et enkelt vejkryds og demonstrerede uforsvarlig kørsel. Også enkelte af Ayub Sedighs venner har nu taget afstand til hans demonstration af vanvidskørsel.Vær et forbillede

På Facebook kalder en ven, der har set videoen, Sedigh for 'lillebror'. Han skriver til ham, at han er et godt menneske og at alle kan lave fejl, men minder ham om, at han skal huske på at han er gift og skal være et godt forbillede for sin fremtidige søn. 'Jeg kender dig som en flink og rolig gut', slutter han.

Vanvidsbilist


Hjælp andre
En anden Facebookven blev også chokeret over klippet, der nu er gået Danmark rundt, og opfordrer Ayub Sedigh til at ændre sin opførsel:

- Se det positivt at det nu er opdaget og benyt muligheden for at ændre på din kørsel, hvis du kender nogle der køre på samme måde som dig så håber jeg du fremover kan hjælpe dem med at ændre kørevaner. Nu har jeg kun set et klip, og det virkede meget hensynsløst desværre. Jeg håber inderligt at det er yderst sjældent du køre på den måde og håber aldermest at det bare var den ene gang..

vanvidsbilist


Frygter ikke politiet
Den frygtløse bilist er dog tilsyneladende ikke så modtagelig overfor velmenende råd. I hvert fald ikke hvis de kommer fra politiet. På Sedighs Facebookprofil ligger et videoklip, der tilsyneladende er filmet af en ven, hvor politiet gerne vil have en snak om Sedighs trafikforseelser, men det har han ikke meget tilovers for.

- Jeg er en ærlig borger. Jeg er ikke den første, der kører overfor rødt i det kryds. Hvorfor skulle jeg være bange for 1000 eller 1500 kroner? Jeg frygter kun min gud, siger han blandt andet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.