Foto: Claus Bech / Nils Meilvang

Nu kan du byde på Mærsks hus. Vurderingen er 29,5 millioner kroner.

Nu kan du købe afdøde skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møllers villa i Gentofte. Mærsk-familien sælger også ud af de mange grunde, som Mærsk købte i området omkring hans private adresse, Mosehøjvej 4c i Gentofte.

Mærsk død koster Gentofte dyrt Til BT

- Det er korrekt, at arvingerne ønsker at sælge huset, bekræfter direktør Lars-Erik Brenøe, der tidligere var personlig assistent for Mærsk og har bestredet adskillige topposter i Mærsk-koncernen.

Lars-Erik Brenøe står for salget af ejendommen og de omkringliggende grunde. Han ønsker ikke at uddybe salget af ejendommen.

Skibsrederens hus og grundene omkring er dog ikke slået op hos en ejendomsmægler, som de fleste andre huse nok ville være det, for at tiltrække købere.

BT erfarer, at arvingerne efter Mærsk har ønsket at sælge grundene diskret. Så det hele er til salg til den rette pris. Og måske således også til den rigtige køber.

Mægler bekræfter

BT har talt med ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen, som Lars-Erik Brenøe har bedt om at stå for salget af ejendommen og de omkringliggende grunde.

- Jeg kan bekræfte, at vi står for salget af ejendommene. Vi har haft dem til salg en måneds tid, og 80 pct. af grundene er solgt, forklarer Ivan Eltoft Nielsen.

Lidt hurtig hovedregning fører så frem til, at otte ud af Mærsks ti grunde i området således er solgt fra nu.

Ivan Eltoft Nielsen ønsker ikke at uddybe, hvem køberne er, eller hvad prisen har været. Salget er så nyt, at tinglysningsoplysningerne endnu ikke er offentligt tilgængelige.

Fuld offentlighed

Der bliver dog ikke noget hemmelighedskræmmeri. BT erfarer, at salget af grund og ejendom bliver fuldt offentligt på lige fod med andre handler.

Selve grunden og ejendommen på Mosehøjvej 4c er dog ikke solgt endnu. Det er heller ikke hvem som helst, som kan byde på huset, da den offentlige vurdering fra 2011 er på hele 29,5 mio. kr..

Huset er på 670 kvm. Der er ni værelser, vinkælder og indendørs pool. Der er ingen dørtrin i huset, så Mærsks afdøde kone, Emma, bedre kunne komme omkring i den sidste tid, hvor hun sad i kørestol.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.