Den konservative gruppeformand, Henriette Kjær, og hendes samlever, Erik Skov Pedersen, vil nu sælge deres dyre Hellerup-villa i endnu et forsøg på at rette op på deres kuldsejlede privatøkonomi.

Det bekræfter Erik Skov Pedersen overfor Ekstra Bladet.

- Ja, som en del af flere sparetiltag vil vi forsøge at sælge huset, siger han.

Han vurderer selv, at liebhavervillaen, der ligger på Hyrdevej 3 i Hellerup nord for København og rummer ni værelser og en stor grund på 1232 kvadratmeter, vil kunne indbringe parret op mod 10 millioner kroner.Den vurdering er liebhavermægler Jan Fog enig i.

- Ja, det er nok en 10'er - 10 millioner kroner. Det er en præsentabel ejendom med en pæn indkørsel. Huset fremstår velholdt, og så er beliggenheden god. (...) Hellerup er virkelig populært. Det er number one, siger Jan Fog til Ekstra Bladet.

Men som B.T. har afsløret i en række artikler over de forløbne uger, så er Henriette Kjærs og Erik Skov Pedersens økonomi så langt fra lige så god som deres bopæls beliggenhed.

Erik Skov Pedersen anslår selv over for Ekstra Bladet, at parret skylder 10 millioner kroner i huset.
Ifølge tingbogen tegner parret sig for lån for samlet 15,6 millioner kroner.


 
B.T. kunne fredag fortælle, at parret har fået hele syv domme ved Retten i Lyngby, siden Henriette Kjær i 2005 gik af som familie- og forbrugerminister, fordi hun heller ikke dengang betalte sine regninger.

De mange domme drejer sig om lån og forbrug for flere hundrede tusinde kroner.

Den seneste dom er mod Henriette Kjær, der skylder GE Money Bank knap 150.000 kr. Den faldt i december sidste år.

Læg dertil, at parret lige nu ligger i en belastende strid med Erik Skov Pedersens egen mor over penge, som hun mener, parret skylder hende. Hun anklager desuden parret for at have forfalsket hendes underskrift til at optage lån.

I går kom det også frem, at Erik Skov Pedersen dropper sin dyre Mercedes af hensyn til økonomien.

Andre læser også