Se og Hørs chefredaktør Kim Henningsen skal give en klar undskyldning. Sådan lyder kravet nu fra den konservative politiker Naser Khader.

I denne uges udgave af  Se & Hør erkender ugebladet, at de ikke kan dokumentere, at Naser Khader fik udført sort arbejde på sit hus i efteråret 2007.  Naser Khader fik ellers smadret sin valgkamp som formand for Ny Alliance, da ugebladet skrev, at han havde malet sit plankeværk foran sit hus med ved hjælp af sort arbejde. Men i sit nyeste nummer erkender Se & Hør i et dementi, at anklagerne om sort arbejde, kan de "desværre ikke dokumentere."

Dementiet kommer, fordi Se & Hør for to uger igen skrev om det sorte arbejde på huset, i forbindelse med at parrets hus er sat til salg.

Det var Naser Khader og hans hustru Bente Dalsbæk selv, der kontaktede Se og Hør efter omtalen for to uger siden og det resulterer nu i et dementi.

Men dementiet får nu den kendte politiker til at se en klar mulighed for at blive renset helt for mistanke.

- Både min kone og jeg er rigtig glæde for dementiet af den meget injuerende historie. Men jeg kan ikke forstå, at de ikke tager skridtet fuld ud og giver os en undskyldning. Det giver os nogen juridiske overvejelser, som vi vil drøfte med en advokat, siger Naser Khader til bt.dk.

Se og Hørs chefredaktør Kim Henningsen erkender, at det var en fejl at bruge ordet 'afslører' om, at Khader havde brugt sort arbejde. Men han vil hverken trække historien tilbage eller sige undskyld. 

 - Jeg undskylder bestemt ikke, siger Kim Henningsen til bt.dk.

Dermed kan tvisten mellem Khader og ugebladet fortsætte. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.