Står du og mangler en bolig i Nordsjælland? Så har den tidligere - og måske kommende - statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) et godt tilbud til dig.

Venstre-formandens hus i Græsted, knap en times kørsel fra København, står nemlig tomt, og Lars Løkke Rasmussen, der i 2012 flyttede sig selv og sin familie til Nyhavn i hovedstaden, udlejer nu den 273 kvadratmeter store bolig.

Læs også:

Til den nette sum af 13.300 kroner per måned får du syv værelser, en stor stue, to badeværelser, gæstetoilet, pænt køkken, bryggers, teknikrum og sågar et viktualierum.

Af billederne i opslaget, som du kan se på Boligportal.dk, fremgår det også, at der hører en Weber-grill og et fadølsanker med til de varme dage på terrassen.

Villaen har været sat til leje flere gange, siden eks-statsministeren fraflyttede for tre år siden. I første omgang forlangte Lars Løkke Rasmussen 16.500 kroner for at udlevere nøglerne, men siden da er prisen altså faldet til 13.300 kroner. Dertil kommer så el, vand og varme.

Lars Løkke Rasmussen flyttede for at komme tættere på sit arbejde på Christiansborg, og flytningen kom også hustruen Sólrun til gavn, da hun underviser på Det Kongelige Teaters læseskole, der også ligger i København.

Parret bor i en lejlighed i Nyhavn med de to yngste børn, Lisa og Símun, mens den ældste, Bergur, bor for sig selv i Nærum.