DSB's billetautomater er nede over hele landet på ubestemt tid. Passagererne skal ikke frygte bøder, oplyser pressevagt hos DSB.
DSB's billetautomater er nede over hele landet på ubestemt tid. Passagererne skal ikke frygte bøder, oplyser pressevagt hos DSB. Foto: Jonas Vandall Ørtvig

DSB's billetautomater fungerer igen efter, at de har været ude af drift over hele landet hele formiddagen.

Tirsdag formiddag var det umuligt at købe billet til toget i alle DSB's automater. En systemopdatering skabte problemer med automaterne, men kort efter middagstid meddeler Statsbanerne, at automaterne fungerer igen. 

- Vores IT-afdeling oplyser, at fejlen er opstået i forbindelse med en systemopdatering i nat, fortæller DSB's pressevagt til bt.dk.

DSB henviste i stedet de kunder, der ikke kunne købe billet, til at købe billet i toget eller til at benytte betalingsmulighederne på mobiltelefonen. Endelig kan man stadig købe klippekort i kioskerne på de fleste stationer.

DSB's pressevagt oplyser dog, at togpersonalet var informeret om, at de skulle udvise konduite, hvis de mødte en passager uden billet tirsdag formiddag.

- Togpersonalet er informerede om, at billetautomaterne ikke virker, så hvis en passager kommer uden billet, fordi automaten ikke virkede, får vedkommende altså ikke stukket en bøde i hånden.

Men nu er der altså ingen undskyldning længere! Automaterne fungerer igen, så du kan købe billet.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.