Tidligere frarådede politiet al unødig udkørsel i forskellige dele af Danmark. Nu er vejene igen ved at være farbare. Falck har haft travlt. Her ses Næstved Landevej tirsdag d.11.december 2012. (Foto: Asger Ladefoged/Scanpix 2012)
Tidligere frarådede politiet al unødig udkørsel i forskellige dele af Danmark. Nu er vejene igen ved at være farbare. Falck har haft travlt. Her ses Næstved Landevej tirsdag d.11.december 2012. (Foto: Asger Ladefoged/Scanpix 2012) Foto: Asger Ladefoged

Falck har haft en travl nat og morgen. Siden midnat og frem til klokken 8.30 har man hjulpet flere end 600 bilister.

- Vi har haft rigtig travlt. Vi har typisk hjulpet folk, der har været kørt en tur i grøften, siger Jeppe Ilkjær, pressemedarbejder hos Falck, til Berlingske Nyhedsbureau.

Mest travlt har man haft i hovedstadsområdet og Nordjylland. I København har man indtil videre hjulpet 185 bilister, mens 154 i Nordjylland har fået en hjælpende hånd fra Falck.

- Langt de fleste tilfælde har handlet om at hjælpe med at trække biler fri, siger Jeppe Ilkjær.

Lørdag morgen advarede politiet flere steder i landet mod unødig udkørsel. Den advarsel er nu trukket tilbage langt de fleste steder.

- Det er ikke længere så slemt, som det var i nat, så vi ophæver advarslen, siger vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi til fyens.dk. En tilsvarende melding giver Nordjyllands Politi ifølge nordjyske.dk.

I Østjylland melder politiet ifølge P4 Østjylland, at der atter kan køres på de store veje, men der advares om, at det kan være svært at komme frem på de små veje.

På Sjælland frarådede politiet tidligere al unødig kørsel i Holbæk, Kalundborg og Odsherred, men den advarsel er nu ophævet, oplyser P4 Sjælland.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.