Der er kø ved busholdepladserne i København, da mange S-toge holder stille tirsdag eftermiddag d.11.december 2012 pga en teknisk fejl.
Der er kø ved busholdepladserne i København, da mange S-toge holder stille tirsdag eftermiddag d.11.december 2012 pga en teknisk fejl. Foto: Jens Nørgaard Larsen
15.15 fandt Banedanmarks personale frem til fejlen, der har lammet S-togtrafikken siden i formiddag.

Fejlen befandt sig tæt ved Svanemøllen Station, hvor en defekt køreskinne altså havde beskadiget omkring en tredjedel af alle de S-tog, der var på skinnerne i morges.

- Vi forventer at S-togene kører efter søndagskøreplanen på alle linjer og alle stationer indenfor 30-40 minutter, siger Claus Christiansen, der er sektionschef hos Banedanmark, til bt.dk.

BT


Først senere i aften kan Banedanmark sige noget om situationen i morgen. Den tredjedel af S-togene, der fik ødelagt strømaftagerne, der leder strøm til toget, er stadig defekte.

- Vi har kaldt ekstra personale ind til at gøre togene klar, men det drejer sig om cirka 70-100 strømaftagere, der skal repareres, så det er muligt at forudse, om den reducerede drift fortsætter i morgen, oplyser Claus Christiansen og siger, at der kan blive tale om en melding senere i aften.

DSB oplyser, at togene vil være fyldt, og at det derfor kan blive svært at få plads til sin cykel i toget i myldretiden.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.