Børnene fra busulykken i Nordsjælland bliver nu genforenet med deres forældre. Det sker på Hillerød hospital, hvor langt de fleste af børnene opholder sig.

Mange forældre kørte i egne biler mod Hillerød, mens en politibus fragter omkring 20 pårørende fra Borgmester Jensens Allé på Østerbro og til Hillerød.

Gert Hagelskjær, vicedirektør på Hillerød Hospital, siger til bt.dk’s reporter ved hospitalet:

- Vi har modtaget 6 børn og to voksne til undersøgelse, og de er, hvad vi vil kalde lettere tilskadekomne, men de har det ok nu, siger han og fortsætter:

- Derudover har vi modtaget 31 uskadte børn. De er blevet undersøgt og har fået saft og kiks, og nu er de blevet sendt op til børneafdelingen, hvor man vil lave en journal på dem, inden de bliver udskrevet, fortæller han.

Hospitalet har sørget for sodavand og pizza til børn og forældre. Der vil desuden være krisepsykologer til stede.

Henrik Suhr, pressekoordinator fra Nordsjællands politi, oplyser, at fem personer - tre børn og to voksne - fortsat er indlagt på Rigshospitalets traumecenter.

Deres tilstand er endnu ukendt.

Ulykken skete i eftermiddag, da en bus med omkring 40 børn fra udflytterbørnehaven Østerfælled Børnehus var på vej hjem ad Isterødvejen mod København og stødte frontalt sammen med en personbil - en sort Mini Cooper. Føreren af personbilen omkom i ulykken.