Brødrene Olsen. Jørgen Nielsen og Niels "Noller" Nielsen i forbindelse med 10 års jubilæet for melodi grand prix sejren.
Brødrene Olsen. Jørgen Nielsen og Niels "Noller" Nielsen i forbindelse med 10 års jubilæet for melodi grand prix sejren. Foto: Esben Salling

Lige nu ligger Noller Olsen i en seng på Rigshospitalets hjerteafdeling. Langsomt, men sikkert er han ved at komme tilbage til livet.

Tirsdag i sidste uge blev den yngste halvdel af de legendariske Brødrene Olsen indlagt på Rigshospitalet. Dagen efter blev han bragt i fuld narkose og opereret i hjertet ved en kompliceret, seks timer lang operation.

Først fem dage senere fik storebror Jørgen Olsen lov til at besøge sin bror, som han har stået side om side med i de sidste 50 år.

Læs også

Hjerte-kar-sygdom 1

»Han lå fire-fem dage på intensiv afdeling. Og det var selvfølgelig hårdt. For Noller ville helst være fri for at se nogen - bortset fra sin kone Kirsten. Og det måtte vi respektere. Men da han så kom på hjerteafdelingen, ville han gerne have, at vi kom. Nu har jeg besøgt ham tre-fire gange, og jeg så ham senest i forgårs,» siger Jørgen Olsen til BT.

Noller Olsen

Køb BT fredag og læs mere...

  • ... om hjerteproblemerne, der har været der gennem en årrække
  • ... om selve operationen
  • ... om trætheden, der sneg sig ind på Noller
  • ... om indgrebet, der vil påvirke ham resten af livet
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.