Togdriften er endnu ikke påvirket af snestormen, lyder det fra DSBs trafikinformationschef, der dog ikke vil afvise, at der kan komme forsinkelser senere søndag.

Indtil videre er snestormen især træls for de mennesker, der skal med bussen i løbet af søndag morgen og formiddag. Togdriften er ikke synderligt ramt, men kan muligvis blive det, når snestormen breder sig til resten af landet, lyder det fra Tony Biskeskov, DSBs trafikinformationschef.

- Lige nu har vi problemer i det sydjyske, hvor vi for noget tid siden havde et uheld på strækningen mellem Vamdrup og Vojens med et godstog, der kørte sporet op. Det har medført, at der lige siden har været indsat busser på strækningen, så på lige præcis den strækning, som er på syv kilometer, må man regne med, at der er nogle forsinkelser i dag. Og det gode råd, er at tage afsted i god tid, siger Tony Bispeskov til Berlingske Nyhedsbureau.

På de øvrige togstrækninger i landet, skulle der imidlertid ingen problemer være for togpassagerer, der skal til familie-julehygge eller lignende. - Her bliver trafikken søndag morgen afviklet helt normalt. Vi kan ikke afvise, at der kan komme forsinkelser i løbet af dagen, og skal man ud at rejse, kan man eventuelt holde sig opdateret om situationen på DSBs hjemmeside. Der skal en del til, før den her vejrtype giver forsinkelser på skinnerne, men vi kan ikke sige os fri for det, siger Tony Biskeskov.

I det midtjyske er meldingen fra busselskabet Midttrafik, at man skal »påregne større forsinkelser og uregelmæssigheder på samtlige linjer, såvel regionallinjer som bybuslinjer«. På Sydtrafiks hjemmeside er der foreløbigt ingen meldinger om forsinkelser.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.