Googles logo med Nikita Klæstrups bryster i stedet for de to o’er. Det er, hvad politikeren selv regner med at se, når hun torsdag åbner for søgemaskinens hjemmeside.

Onsdag kom det frem, at Nikita Klæstrup er den mest googlede danske kvinde i år, og derfor håber den konservative kendis, at søgemaskinen giver hende noget anerkendelse og skifter sit normale logo ud med et logo, hvor hun indgår.

Det fortæller den 21-årige kendis på sin Facebookprofil, hvor hun har lagt et billede ud.

Hun mener selv, at den nedringede kjole, som hun havde på til en gallafest til Konservativ Ungdoms 110-års jubilæum i januar har givet hende meget opmærksomhed, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Politikeren og bloggeren Nikita Klæstrup vandt dermed kapløbet om at blive den mest googlede danske kvinde i år 2015 foran komikeren Søs Egelind og Ena Spottag, der begge har optrådt i dette års udgave af Vild med dans, samt danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt.

De mest googlede danske kvinder i år 2015

1. Nikita Klæstrup

2. Søs Egelind

3. Ena Spottag

4. Helle Thorning-Schmidt

5. Nicole Brøggler

6. Sharin Foo

7. Cecilie Lassen

8. Charlotte Juul

9. Johanne Schmidt-Nielsen

10. Ida Auken

Hos mændene var det astronauten Andreas Mogensen, som var den første dansker i rummet, der løb med titlen som den mest googlede danske mand i år 2015.