Lyt til artiklen
Niels Roos' beslutning om at aflive Niarn møder stor opbakning.

Sent torsdag aften udsendte Niels 'Niarn' Roos et afskedsbrev, hvor han tog livet af musikeren Niarn. Det skyldes, at den 35-årige aalborggenser har kæmpet med et alkohol- og stofmisbrug.

 

Læs også: Dansk rapper afliver sig selv i rørende afskedsbrev: 'Niarn er død - men jeg lever'


Musikerens farvel til det dystre liv bliver hyldet af hans fans på Facebook. Især af folk fra hjembyen Aalborg eller 'Dobbelt A'.

- Respekt til dig Niels! Det kræver nosser at vende livet og derefter forpligte dig - endda i fuld offentlighed!!!! Tillykke med dit nye liv, ikke mindst din lille datter! Dobbelt A har din ryg, skriver Trine Fruergaard Johansen.

Aalborgenseren Kim Mouridtsen er enig.

- Vi her fra Aa vil huske Niarn med stolthed og ser frem til det nye fra Niels Roos, skriver han.

Niarn har i 10 år sat sit aftryk på rapmusikken i Danmark. Det har givet masser af fans i alle aldre.

- Et klogt valg du har truffet - respekt for det. Har elsket din musik lige fra din første CD-udgivelse. Stort knus fra en 70-årig fan, skriver Jonna Pedersen.

'Niarn overlevede ikke': Læs hele afskedsbrevet her

I afskedsbrevet fortæller Niels Roos, at han var tæt på at miste livet i 2013, da han blev indlagt med betændelse i bugspytkirtlen.

- Jeg var i livsfare og blev flyttet til intensiv, hvor jeg tilbragte de næste 10 dage, skriver Niels Roos i sit afskedsbrev med Niarn.

I dag er han tørlagt og ude af sit stofmisbrug. Derfor er Niarn ikke længere en del af hans liv. Han forsikrer dog sine fans om, at han slet ikke er færdig med at lave musik i fremtiden.

- Jeg vil koncentrere mig om min ædruelighed, nye musikprojekter og min lille datter, som min elskede kæreste og jeg netop har fået, skriver Niels Roos.