De seneste par dage har Nettos kunder kunne købe sexlegetøj i supermarkedet. Salget er gået over al forventning, lyder meldingen.

Håndjern og massageapparat har ligget side om side med mælkekartoner, rugbrødspakker og havregrynsposer på Nettos rullebånd de seneste par dage.

Der har nemlig været stor interesse i det sexlegetøj, man siden 27. december har kunne købe i supermarkedet, fortæller Martin Hasgard Olesen, som er marketingschef i Netto:

»Vi har været overvældet af alle de positive tilkendegivelser og kommentarer, vi har fået fra kunderne. Det er svært på forhånd at spå om, hvilke produkter kunderne tager bedst imod. Men vores forventninger til salget er overgået«, siger han.

Massageapparat og håndjern populære

Der var da også mange positive reaktioner, da BT skrev om det frække vareudvalg på Nettos hylder i sidste uge. Mange taggede endda hinanden på Facebook for at lave aftaler om at tage sammen på sexlegetøjs-shopping.

Læs også: Se de frække juletilbud: Nu sælger Netto 'sexlegetøj' til danskerne

Ifølge Martin Hasgard Olesen er det især tryllestaven, massageapparatet, håndjernene og den såkaldte mankini (en badedragt til mænd), som har været populære blandt kunderne. Om supermarkedet vil gentage sexlegetøjs-succesen på et senere tidspunkt, er endnu ikke besluttet:

»På den anden side af nytår evaluerer vi på, om det er noget, vi skal gentage. Men vi har været taknemmelige for, at vi har kunne bidrage til ekstra farve på tilværelsen i en allerede festlig tid«, siger han.