Netto åbner 40 nye butikker med et helt nyt koncept.

Det skriver Dansk Supermarked i en ny pressemeddelse.

I juni oplyste Netto, at kæden ville overtage 40 af de 81 Kiwi-butikker, der stod tomme efter discountkædens lukning. Nu kommer det frem, at det ikke bliver 40 'normale' Netto-butikker, men derimod Netto-butikker med et nyt koncept.

Netto har testet det nye koncept i et mindre antal Netto-butikker i Sverige og Tyskland samt i fem Netto-butikker i Danmark, og det er altså blevet taget så godt imod, at de nye butikker skal bygges op omkring det nye koncept.

De nye butikker vil på flere måder adskille sig fra de normale Netto-butikker, og især på ét punkt vil kunderne få et chok: farven. Den ikoniske gule farve vil nemlig være næsten helt væk. Det stemmer også godt overens med, at Brian Seemann Broe, der er landedirektør for Netto, tidligere til Ekstra Bladet har udtalt, at farven er »lidt 80'er agtig«.

Derudover vil det nye koncept have et særligt fokus på frugt- og grøntafdelinger, mens også convenience-varer (færdigretter eksempelvis) vil være højt prioriteret.

Allerede torsdag åbner tre butikker med det nye koncept, og derefter vil det gå hurtigt.

'Og efter torsdagens åbning vil vi have tre-fire butiksåbninger ugentligt,' siger Brian Seemann Broe i en pressemeddelelse.

De første tre butikker vil blive åbnet i Odense, Odder og Ullerslev. Der er sat adresse på 32 af de mange nye Netto-butikker, og dem kan du se nedenfor: