Bo Nilsson er direktør for betalingstjenesten Nets, men hvis han havde lyst så kunne han sige op, trække stikket og lave absolut ingenting de næste mange hundrede år.

På grund af børsnoteringen af Nets, så har han nemlig sikret et overskud på 440 millioner kroner i sit familieselskab Bamboh i 2016. Det skriver Jyllands-Posten.

Firmaet Bamboh ejer Bo Nilsson i øvrigt sammen med sine fire døtre.

Nets, som varetager elektroniske betalinger for danske pengeinstitutter og danskernes kreditkort, gik på Børsen i september måned 2016.

I den forbindelse fik 70 medarbejdere i Nets aktieposter af varierende størrelse. Bo Nilsson, som altså er selskabets direktør, fik den største bid af kagen og sad pludselig på Nets-aktier til en værdi af 675 millioner kroner, ifølge Finanswatch.

Han solgte for 179 millioner kroner af dem på Nets' første børsdag.

Flere andre medarbejdere tjente tocifrede millionbeløb på børsnoteringen, da også de havde lukrative aftaler. En af dem var pressechef Karsten Anker Petersen, som nu har sagt sit job op. Han fik cirka 35 millioner med fra Nets.

Bo Nilsson har også fået overskud i andre af sine virksomheder.

NH fintech, som han ejer sammen med sin hustru, Mette Skovlind Nilsson, sikrede et overskud i 2016 på cirka 60 milioner kroner.

Derfor kan finansmanden sandsynligvis affinde sig med, at selskabet Time Investments, der, ifølge CVR-registeret, investerer indenfor fiansn, medier, telecom, it og ejendomsmarkedet, tabte 13 millioner i 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre læser også