Foto: Privat

Benjamin Kelly, som er indehaver af diskoteket Billy Booze i København, forsvandt tirsdag morgen. Familie og venner leder nu efter ham.

Tirsdag morgen den 23. februar forlod Benjamin Kelly sin lejlighed på Gothersgade i København for at tage på arbejde. Han har ikke været hjemme siden.

Det har sat gang i eftersøgningen af den 36-årige diskoteksejer. Blandt andet har hans kæreste, Julie Boraso Heinsen, som er kendt fra tv-programmet 'De unge mødre', efterlyst ham på sin Facebookprofil med ordene: ’Kom nu hjem til mig igen skat’.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at det ikke er normalt, at Benjamin Kelly ikke kommer hjem og sover, og over for Realityportalen understreger hun, at de ikke var uvenner, da Benjamin Kelly forlod lejligheden tirsdag morgen.

qq

Melia og Julie De unge mødre 1

Den 22-årige Julie Boraso Heinsen hørte ikke fra sin kæreste hele tirsdag, men fik en sms fra ham natten mellem tirsdag og onsdag. I beskeden skrev han, at hun skulle skrive til ham, når hun stod op.

»Det gjorde jeg så, men nu har han ikke svaret, telefonen er slukket, og ingen har set ham,« fortæller Julie Boraso Heinsen til Ekstra Bladet.

Benjamin Kelly og Julie Boraso Heinsen har været kærester siden december og bor sammen i en lejlighed med Julie Boraso Heinsens datter Melia.

Københavns Politi er orienteret om Benjamin Kellys forsvinden og arbejder på sagen.

Se Facebook-efterlysningen her. Artiklen fortsætter nedenunder.

Imens håber Julie Boraso Heinsen, at hendes kæreste snart vender hjem igen.

»Jeg håber, at han har det godt. Han skal vide, at jeg tænker rigtig meget på ham, og at jeg savner ham rigtig meget. Jeg håber, at han snart kommer hjem til mig og Melia, så vi kan blive tre igen,« siger hun til Ekstra Bladet.

Benjamin Kelly beskrives som 185 cm høj, almindelig af bygning og med fuldskæg. Da han gik fra sin hjemmeadresse tirsdag morgen, bar han en grålig trøje, cowboybukser og muligvis en blå kasket.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.