I gaden, hvor Peter Lundin slog Marianne Pedersen og hendes to drenge ihjel, vil beboerne helst glemme ham

Solen bager fra en skyfri himmel, duften af nyslået græs fylder næseborene, og lyden af en plæneklipper kan høres i det fjerne.

Umiddelbart ligner Nørregårdsvej i Rødovre et hvilket som helst andet parcelhuskvarter i Danmark. Det er derfor svært at forestille sig, at der bag ligusterhækken i huset på Nørregårdsvej 26 blev begået nogle af danmarkshistoriens mest bestialske mord.

SE BILLEDERNE
* Lundins baby-billeder
* Peter Lundins kvinder

Det er da også godt ni år siden, at Peter Lundin kvalte og parterede Marianne Pedersen og hendes to drenge, Dennis på 10 og Brian på 12.

Kaldes guldbryllupsgaden
Huset er blevet malet, har fået nye vinduer og en ny veranda. Men ellers ligner det sig selv. Siden drabene sendte et gys igennem gaden, er der kommet en del tilflyttere. Ikke fordi de oprindelige beboere flygtede fra den gade, som genboen til nummer 26 kalder for guldbryllupsgaden, men nærmere fordi de ældste beboere efterhånden er gået bort.

Genboen er politibetjent og undrer sig stadig over, hvordan noget så forfærdeligt kunne ske.

- Det kan foregå lige for næsen af én - selv for én med mit erhverv, siger manden, der ikke vil have sit navn i avisen. Bl.a. fordi han er træt af al den medieopmærksomhed, Peter Lundin får.

SE BILLEDERNE
* Lundins baby-billeder
* Peter Lundins kvinder

- Det er perfidt, at Jønke, Lundin og lignende typer kan tjene på deres forbrydelser - det burde være ulovligt, siger han med reference til, at Lundin nu udkommer med en bog om sit liv og sine forbrydelser.

Unfair at tjene penge på mord
Den holdning er han ikke ene om. Lidt længere nede ad gaden ryster Hans Ove Beck og hustruen også på hovedet ad Lundins nye erhverv som forfatter.

- Det er ikke fair, at man tjener penge på det, siger Hans Ove Beck, hvis piger gik i skole med Mariannes jævnaldrende drenge.

Ligesom flere andre genboere, der ikke ønsker at stå frem, håber de blot, at Lundin bliver glemt og for evigt gemt væk bag tykke fængsels- mure.
Ingen af dem ønsker at give den mand, der en overgang ødelagde idyllen på Nørregårdsvej, mere opmærksomhed.

SE BILLEDERNE
* Lundins baby-billeder
* Peter Lundins kvinder