Sidst moderen så sin datter var i julen 2011. Et år efter frygter moderen for Natachas liv.
Sidst moderen så sin datter var i julen 2011. Et år efter frygter moderen for Natachas liv.
18. marts 2012 er sidste gang, 23-årige Natacha Jelle Agerholdt-Nielsen er blevet set. Kort forinden blev hendes konto tømt og telefonen lukket.

Den 31. januar 2011 rejste Natacha Jelle Agerholdt-Nielsen fra Kastrup til Tenerife på en enkeltbillet. Ifølge teleoplysningerne anvendte hun sin mobiltelefon for sidste gang den 11. februar, hvorefter den blev lukket, da regningerne ikke blev betalt.

Natacha boede på et pensionat i byen Santa Cruz indtil den 18. marts, hvor hun fik personalet til at bestille en taxa til hende.

Natacha Jelle Agerholdt-Nielsen


Personalet på pensionatet beskriver hende som venlig og smilende og har oplyst til Østjyllands Politi, at hun mest opholdt sig alene på sit værelse, og at hun ikke var ude om aftenen eller om natten.

Mail: Job i London

Fra 21. til 27. februar blev der hver dag hævet 2.000 kroner på hendes kort, og 29. februar brugte Natacha sin bankkonto for sidste gang. Samtidig sendte hun en mail til familien om, at hun havde fået et job i London.

Men til personalet på pensionatet i Santa Cruz fortalte hun en anden historie. Her sagde hun, at hun havde fået en bolig i byen La Laguna ikke langt derfra. Og da taxien med Natacha siddende på bagsædet forsvandt ud af syne, forsvandt også sidste spor af den 23-årige dansker.

Selv om Natacha Jelle Agerholdt-Nielsen er efterlyst i flere lande, er det ikke lykkedes at spore den mørkeblonde kvinde.

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.