Turister, indfødte og alle andre forbipasserende må have troet, at de var blevet ramt af sommervarmen, da de så en Opel Vectra knust under en tonstung kampesten på parkeringspladsen foran Aldi på Gothersgade midt i København.
 
- Oh my God!, udbrød en amerikansk turist, da hun kom ud fra supermarkedet, hvorefter hun helt instinktivt kiggede op i den blå himmel.

Men der var hverken meteorer eller flyvende kampesten på vej fra oven.

Mysteriet om den smadrede personbil og kampestenen fik både voksne og børn til at undre sig. Nogen troede der var sket en ulykke, andre at det var en reklame, mens en gadesmart københavner med udenbys turister på rundvisning, kunne fortælle, at det er sådan man gør i hovedstaden med ulovligt parkerede biler.

Selv politiet var meget i tvivl, da de mødte op, og måtte kalde hjem til stationen for at blive oplyst.

En lille gut på fire-fem år synes det var mega-sejt, at blive fotograferet foran den seje bil, mens hans storesøster ville klemme sig ind under stenen i vognen. Hvilket hendes mor ikke syntes var alletiders idé.

- Men der er slet ingen glaskår dér, hvor man kan komme ind, moar...

Og mens folk stimlede sammen og opfandt deres egne historier, sad 33-årige Magnus Fuhr på en trappe på den anden side af gaden, og så på det hele med et stille smil. 

- Det er lige præcis det, der er min idé. At folk selv skal skabe deres egne historier, når de ser bilen og kampestenen. Det er ikke et politisk værk, og derfor har jeg placeret den et sted, hvor der ikke umiddelbart er nogen associationer til noget bestemt. Det ville det nok have været, hvis den stod på for eksempel Nørrebro, fortæller kunstneren bag by-installationen.

- Det er sjovt, at se og høre, hvad folk får ud af det. Nogen tror, der er sket en ulykke, og mange kigger op i luften, sagde Magnus Fuhr, der er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i Odense, hvor han for to år siden lavede en lignende installation.

- Egentlig er det inspireret af et billede jeg så af en ulykke, der var sket i Grand Canyon, USA i virkeligheden. Lige siden har jeg tænkt på, at placere den et sted, hvor sådan noget ville være meget overraskende, og hvor man ikke ville tro, at den slags kunne ske, sagde Magnus Fuhr.

Til daglig arbejder den 33-årige kunstner som handicaphjælper, for der tages ikke entré på gaden, eller hives kunststøtte hjem til den slags gadekunst.

- Men folk har været meget søde og har godt kunnet se idéen, selvom det ikke er helt let at sælge en knust bil med en kampesten på en parkeringsplads, smiler Magnus Fuhr, der har fået sponseret bilen af skrothandleren Stena, stenen fra NTC Grusgrave og transport og kran af vognmand Poul Schou i Odense.