Heidi Abildskov blev mandag begravet i Virum Kirke.
Heidi Abildskov blev mandag begravet i Virum Kirke. Foto: Casper Hjort / Privat

Den 41-årige Heidi Abildskovs liv fik en brat ende, da hun i midten af november blev dolket ihjel i sit hjem af en formodet indbrudstyv. Mandag blev hun begravet.

Familie, venner og bekendte kunne mandag sige et sidste farvel til den 41-årige Heidi Abildskov, der på brutal vis blev myrdet i sit hjem i midten af november. Det skete i Virum Kirke mandag formiddag . Kirken ligger tæt på Heidi Abildskovs hjem på Frederiksdalsvej, og kirken var desuden også rammen for en mindegudstjeneste for Heidi Abildskov torsdag den 29. november. En gudstjeneste, der blev holdt for folk, der var blevet rystet efter det brutale drab på en af byens borgere.

Heidi og røratang

- De oplever en frygt og en følelse af afmagt på grund af drabet. Og jeg tror, de har brug for at få sat nogle ord på det, der er sket, og mærke et fællesskab i sognet, sagde sognepræst Kristian Tvilling dengang til bt.dk

Det voldsomme knivdrab skete formentlig sendt om aftenen torsdag den 15. november. Gerningsmanden formodes at være en indbrudstyv, og ifølge politiet blev Heidi Abildskov stukket ihjel med en kniv, da hun mødte tyven, mens hun var alene hjemme. Gerningsvåbenet er dog endnu ikke fundet.

Kristian Tvilling

Den formodede gerningsmand tog ved drabet sit blodige tøj af og smed det ind i bagagerummet på Heidi Abildskovs bil, som han tilsyneladende havde planlagt at flygte i. Men gerningsmanden smækkede ved samme lejlighed bilens nøgler inde i bagagerummet, hvilket førte til, at politiet efterfølgende fandt det blodige tøj og kunne tage en dna-prøve.

Trods en fuld dna-profil og en efterlysning via Interpol, er det endnu ikke lykkedes politiet at finde Heidis morder.

Heidi Abildskov

Heidi Abildskov efterlader sig en mand og en teenagedatter.

Bt.dk har forsøgt at få en kommentar fra sognepræst Elisabeth Birgitte Siemen, der stod for Heidi Abildskovs begravelse for at høre om, hvordan begravelsen foregik. Elisabeth Birgitte Siemen bekræfter, at der blev taget afsked med Heidi Abildskov i Virum Kirke mandag, men hun ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

BT har desuden tirsdag formiddag forsøgt at få fat i efterforskningsleder Henning Svendsen fra Nordsjællands politi, men det er ind til videre ikke lykkedes at få en kommentar fra ham.

Efterforskningsleder Henning Svendsen oplyser tirsdag til bt.dk, at man forsat ikke har fundet Heidis morder. Politiet har foreløbig fået tilbagemeldinger fra 8-9 europæiske lande på den Interpol-efterlysning, man udsendte, men endnu har der ikke været noget dna-match.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.