Der går en mand i en park. Når han trykker på en knap ved træet, så synger det. Sangen kommer fra den person, der har plantet træet.

Parken er grundlagt af Ernst Trillingsgaard og støder op til hans kongedømme, Aalborg Kultur- og Kongrescenter. Musikken er fra Elton John, Guns’n’Roses, Sting, Dionne Warvick, B.B. King, Oscar Peterson, Anne Sophie Mutter og Victor Borge samt 68 andre verdenstjerner, der har været på besøg for at plante et træ i forbindelse med koncert i Aalborg.

- Jeg ville ikke have en autografbog, jeg ville have noget andet, og så fik jeg idéen til en park med træer plantet af verdensstjerner, siger han og stryger sneen væk fra et af de træer, Cliff Richard har plantet.

- Han har plantet to, for han indviede også stedet, siger Trille, der gennem tiden har haft sit hyr med at give verdensstjernerne jord under neglene.- Med enkelte undtagelser, så er de fleste kunstnere ret søde, når du først får adgang til dem. Men de er omgivet af vagtfolk og agenter hele tiden. Derfor er den der træplantning tit noget af et problem. Når jeg spørger deres folk, får jeg næsten altid nej. I mange tilfælde bliver kunstneren ikke engang spurgt, fortæller Trillingsgaard, der dog ikke tager nej for et svar.

Alle siger ja, før eller siden

- Så må jeg jo vente, til de kommer, og jeg kan spørge dem selv direkte. Hvilket også kan være et problem. Men de siger som regel ja. Jeg kan faktisk ikke komme i tanker om én, der har sagt nej, og som ikke var glad for at plante et træ.Stevie Wonders folk havde sagt nej. Men da jeg så fik fat i hans datter, der var med på turen, så havde de slet ikke hørt om det og syntes, det var en glimrende idé. Det samme med Sting, hvor både agent og manager havde sagt nej, men prøverne med symfoniorkesteret gik helt fantastisk, og så ville han gerne. Vi stod i lang tid her og snakkede om at plante træer. Han er jo meget interesseret i økologi og en grøn verden.

Når du engang er død, vil parken stå som et minde om dig. Er det derfor?

- Nej, sådan har jeg egentlig ikke tænkt det. Det er bare en sjov idé, som folk kan have glæde af, og jeg er overbevist om, at parken bliver en turistattraktion med tiden.