Debatten har raset i den sidste uge, efter det kom frem, at Dansk Islamisk Råd havde indgået et samarbejde med Al- Aqsa TV, der er ejet af den palæstinensiske organisation Hamas, i forbindelse med den kommende stor-moske i København.

Hamas er det største parti i den palæstinensiske lovgivende forsamling, men regnes af blandt andet Israel USA og EU for en terror-organisation, på grund af deres mange selvmords-attentater og angreb mod Israel.

Mohamed Al Maimouni fra Dansk Islamisk Råds medieudvalg har tidligere meddelt, at de havde indgået en aftale med Hamas-stationen om at producere fjernsyn for dem, som de tidligere har gjort, men nu siger han det modsatte, skriver Ritzaus Bureau ifølge TV2.dk

- Med hensyn til Al-Aqsa. Vi har ikke nogen kontakt med dem overhovedet, så hvordan kan vi have indgået en aftale med dem? Man må gerne sætte en politiundersøgelse i gang, siger Maimouni til Ritzau.

Så sent som torsdag d. 5. september fortalte Maimouni ellers i Copenhagen Post, at de tidligere havde lavet mindre indslag for Al Aqsa, blandt andet om palæstinensiske familiers hverdag i Danmark, og at de ville fortsætte samarbejdet:

- Vi har besluttet os for at arbejde for Al Aqsa, så længe det de sender er i tråd med vores holdning. Hvis deres indhold bliver politisk i en retning vi ikke er enige med, så vil vi nægte, sagde Mohamed Al Maimouni i følge Copenhagen Post.