____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var ikke kun friskpresset juice og lækker kaffe, som 30-årige Lisa Björt Nygaard fik serveret, da hun tirsdag besøgte Joe and The Juice i indkøbscenteret Fields i København sammen med sine to små døtre.

Mellem blendere og espressomaskiner havde de to unge mandlige ekspedienter nemlig ikke kun travlt med at presse juice. De var også dybt optaget af at udveksle sex-erfaringer fra weekenden samtidig med, at de højlydt bedømte samtlige kvindelige kunder i cafeen.

Det provokerede den unge mor i sådan en grad, at hun gik hjem og skrev et åbent brev til Joe and The Juice på Facebook.

'Jeg besøgte jer i Fields i dag sammen med mine to små døtre. Vi var måske hos jer i 30 minutter, men i løbet af den halve time nåede vi at høre en masse spændende detaljer om jeres og jeres kollegaers privatliv. Vi kunne høre, hvordan en af jer havde "lavet" en grim pige i weekenden, fordi "kæresten var ude og rejse, og der derfor bare skulle kneppes igennem", skriver hun indledningsvis.

Men ikke nok med det. De kvindelige kunder fik også et elevatorblik og blev bedømt på fyrenes hjemmelavede skala.

- Vi kunne også følge med i, hvordan alle piger, der kom ind, blev vurderet 'totalt nice, 'semi', 'ok med slukket lys' og andre mere eller mindre flatterende gloser. Der blev vist billeder frem af den førnævnte grimme pige, og jeg hørte en af jer blære dig med, at når du og dine venner går i byen, så har I det fedt med at behandle piger 'så nederen som muligt', skriver Lisa Björt Nygaard.

Hendes opslag er nu blevet delt over 900 gange på det sociale medie.

HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN PÅ FACEBOOK HERTil tv2.dk forklarer hun, hvorfor hun for i blækhuset.

- Det fik mig til at reagere, at det var så normalt og accepteret.

En repræsentant for Joe and the Juice har reageret på Lisa Björt Nygaards indlæg.

Han undskylder for medarbejdernes opførsel.

- Jeg har haft kontakt med bestyreren af baren og de ansatte, og der vil blive taget hånd om det med samme, da vi finder det helt uacceptabelt, og det er langt fra vores værdier at det bliver brugt sådan et sprog i baren, skriver Simon Nielsen, der er academy leader i juicekæden, blandt andet i kommentaren.