16-årige Fie Laursen skrev en dyster besked på Facebook - men hun har det ok, bedyrer hun til bt.dk
16-årige Fie Laursen skrev en dyster besked på Facebook - men hun har det ok, bedyrer hun til bt.dk Foto: Malte Kristiansen

Den 16-årige Fie Laursen, der flere gange har stået frem i medierne som mobbeoffer, skabte stor bekymring på nettet, da hun for nylig lagde en dyster besked ud på sine Facebook- og Twitter-profiler. Fie Laursen har det dog ok, fortæller hun til bt.dk.

'My time has come, and so I'm gone. To a better place, far beyond. I love you all as you can see. But it's better now, because i'm free.'

Sådan skrev Fie Laursen mandag aften på sin Twitter-profil. Beskeden er af flere personer tolket som, at den unge pige ville gøre noget drastisk, og flere venner har derfor bekymret skrevet, at de håber, hun er ok.

Fie Laursen

Bt.dk har også fået henvendelser fra folk, som har set beskederne, om som er bekymrede for, at der var sket Fie Laursen noget. Ikke mindst set i forhold til, at Fie Laursen de seneste dage har fået en hård medfart på de sociale medier.

Det skete, efter Fie og en veninde angiveligt have lavet en intern joke på deres lukkede Facebookprofiler, hvor de havde skrevet om en anden person. En Facebook-ven valgte at publicere joken på nettet, og det førte til, at Fie Laursen modtog mange grove beskeder fra folk.

Fie Laursen blev blandt andet landskendt, da hun bloggede om sit liv og sin mobning. Flere gange har hun også stillet sig frem i medierne som mobbeoffer for at sætte fokus på mobning.

- Der var flere, der skrev til mig, at jeg skulle dø. Det gør de stadig, siger Fie Laursen, der har deltaget i flere anti-mobbekampagner.

Hun fortæller, at de to veninders opdatering blot var ment som en joke - og at hun er ked af, at nogen har misforstået den.

- Jeg forstår slet ikke, hvorfor folk går sådan amok. Det var bare for sjov. Det var en kæmpe misforståelse. Jeg har overhovedet ikke ment det. Jeg kan godt forstå, at folk kan misforstå det. Når jeg ser den måde, det står på, virker det som om, at jeg er total led. Men det var skrevet i et internt sprog, siger Fie Laursen, der fortæller, at hun efterfølgende blev rigtig ked af det, da hun modtog så mange hadefulde beskeder.

Fie

Efter den dystre Twitter-opdatering mandag aften, har Fie Laursen ikke postet andre beskeder. Og netop tavsheden på de sociale medier, har fået Fie Laursens støtter til at frygte for hendes velbefindende.

Fie Laursen har ikke lyst til at fortælle, hvad der skete mandag aften, efter hun postede teksten på Twitter. Den 16-åriges mor oplyser dog til bt.dk, at teksten ikke var en selvmordstrussel - men blot et citat. Moderen har desuden sagt god for, at Fie Laursen udtaler sig til bt.dk, ligesom hun oplyser, at Fie 'bliver ok igen', og 'at hun nok skal komme tilbage'.

Adspurgt om hun er ok nu, svarer Fie Laursen selv:

- Det kan man godt sige, at jeg er.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.