For tre uger siden forsvandt 19-årige Thomas Stralner efter en bytur i Randers. Politiet og gruppen Missing People har lige siden forsøgt at finde ham, men desværre har det indtil videre været uden held.

Men nu er der nyt i sagen, efter at Missing People har indhentet hjælp fra Sverige. Eftersøgningshunde var i weekenden med ude og sejle i Randers Fjord, og her reagerede de på et afgrænset område.

René Nielsen, der er organisationsansvarlig ved Missing People, er optimistisk omkring situationen. Han fortæller, at det er to af Missing People Swedens bedste lighunde, og den ene af dem var med til at finde liget af en kvinde i Randers Fjord sidste år.

»Hundene har afgrænset et område i vandet på cirka halvanden kilometer, og vi føler os ret sikre på, at Thomas befinder sig i det område,« siger René Nielsen til BT.

Forsvundne Thomas formentlig lokaliseret - 1

Der er endnu ikke givet grønt lys til, at dykkerne kan gå i vandet for at starte eftersøgningen for alvor, men hos Missing People håber man på at kunne begynde i løbet af mandag eller tirsdag.

»Vi taler lige nu med politiet om, hvordan arbejdet skal koordineres. Vores indsatsgruppe i Randers vil naturligvis gerne i gang hurtigst muligt, og vi regner med at have en afklaring i løbet af mandag. Om vi så starter mandag eller tirsdag, kommer an på nogle forskellige ting,« siger René Nielsen.

Thomas' familie er hele tiden i kontakt med Missing People, og de er meget aktive i efterforskningen. René Nielsen fortæller, at de meget gerne vil i gang med det samme, men at de også er afklarede med, at chancen for at finde ham i live er utroligt lille.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.