Det kendte ejendomsmæglerpar Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard mistede deres forretning under finanskrisen - og prisen blev meget høj.

Det var i december, tæt på jul, at hun mistede det ufødte barn. Et barn, som det kendte mæglerpar Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard ellers brændende havde ønsket sig, men alt for lange arbejdsdage fik hende til at abortere.

Sådan ser hun det selv her fire måneder senere.

- Det betyder meget for os, at vi har et barn i dag. Hun er syv år. Og vi vil rigtig gerne have et mere. Det var så lykkeligt, at det lykkedes at blive gravid i efteråret, men fordi jeg arbejdede så hårdt, aborterede jeg i december omkring juletid, siger Hanne Nørrisgaard.Var det den hårde situation og arbejdet med det, der havde skylden, tror du?

- Ja, alt for meget stress og alt for hårdt arbejde. Vi prøver igen, men jeg har ikke helbred til det tempo. Det har jeg simpelthen ikke. Og vi har også Frederikke at tage hensyn til. Nu har jeg passeret de 40, så det skal jo også til at være, hvis vi skal have flere børn, siger Hanne Nørrisgaard.

Ud over at tjene en frygtelig masse penge var Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard under boligernes prisboom for efterhånden en håndfuld år siden blandt de såkaldte kendismæglere, der rykkede ind på de røde løbere som 'hot stuff' for ugebladene. Men det var dengang.

I dag kæmper parret så at sige fra hus til hus for at redde resterne af det liv, hvor penge ikke var noget, man talte om, men bare var noget, man havde. 22 mæglerbutikker havde Norvig og Nørrisgaard, da det gik vildest for sig i 2006.

Det mistede barn og parrets økonomiske nedtur betød enden for imperiet. I februar i år måtte de sælge de sidste butikker fra.

KØB B.T. I DAG OG LÆS DET STORE ÅBENHJERTIGE INTERVIEW MED PARRET. LÆS BLANDT ANDET:
* Droppede hustru og kæreste: Sådan mødtes de
* Pludselig ramlede imperiet
* Så store er deres boliglån
* 'Vi har måske været for grådige'
* Klar til nyt liv uden butikker