Har du altid drømt om at lave hofretter til en travl børnefamilie, og kan tanken om at skulle lave en fornem gallamiddag til de nærmeste 100 samfundsspidser ikke spolere din nattesøvn, så er drømmejobbet muligvis ledigt.

I hvert fald har Kronprinsparrets Hof netop meddelt, at Frederik og Mary søger en kok/køkkenassistent i Kronprinsparrets køkken. Her bliver den udvalgte sammen med køkkenchefen ansvarlig for tilberedning af måltider både til familien, gæster og personalet såvel i det daglige som ved større officielle arrangementer, private selskaber eller jagter, lokker jobopslaget.

Desuden skal ansøgeren dog også være parat til at stå for mere trivielle opgaver som rengøring og vedligeholdelse af køkken og køkkeninventar samt opvask.

Det understreges i jobopslaget, at Frederik og Mary samt deres børn har fokus på sund og ernæringsrigtig kost tilberedt af gode råvarer. Desuden skal ansøgere både have situationsfornemmelse, ordenssans og kørekort.

Andre læser også: Da Søren blev enkemand som 43-årig

Lønnen vil afhænge af ansøgerens kvalifikationer, og hovedarbejdsstederne vil være Amalienborg Slot og Kancellihuset ved Fredensborg Slot,. Dog vil der tillige være udstationering på Gråsten Slot og i Trend skov i Nordjylland samt rejseaktiviteter i mindre omfang. Dog skal den nye kok ikke selv have campingvogn med - i forbindelse med tjenstlige gøremål stilles der både bil og overnatningsmuligheder til rådighed.

Ansøgningsfristen er 26. februar, men man skal som jobansøger ikke forvente at komme til jobsamtale hos Frederik og Mary selv for at blive set an. Udvælgelsen af den helt rigtige kok til de kongelige køkkengemakker er lagt i hænderne på rekrutteringsfirmaet Berning & Leonhardt.