Den tidligere tv-stjerne Maria Hirse blev sammen med sin rocker-kæreste anholdt lørdag formiddag, efter politiet havde fundet flere hælervarer i et sommerhus i Nordsjælland.

Et idyllisk sommerhus på den dyre adresse Kystvej i Vejby i nærheden af Tisvildeleje i Nordsjælland blev lørdag formiddag ransaget og tømt for flere tyvekoster. Blandt andet et stjålet Phillippe Starckespisebord.

Ifølge Politirapporten.nu slæbte politiet både PH-lamper, vinflasker, et vinkøleskab, flere fladskærms-tv, en køkkenmaskine, en sækkevogn, to koben og flere tasker og kasser væk fra adressen.

 

Under ransagningen af sommerhuset blev 45-årige Maria Hirse anholdt sammen med kæresten Kim Nordal, og parret blev kørt væk til afhøring hos Nordsjællands Politi. Maria Hirse blev landskendt i slutningen af 90'erne som bogstavvender i TV2-programmet 'Lykkehjulet' og har tidligere været model, brevkasseskribent og forfatter. I omkring tre måneder har hun dannet par med Kim Nordal, der har tilknytning til rockerbanden Bandidos.

Siden politiaktionen er der blevet sat hegn op foran græsplænen ved sommerhuset med flere hjemmelavede ‘adgang forbudt’-skilte, og navnet på postkassen er blevet kradset af. Alle døre og vinduer i huset er dækket til med tæpper og mørke stykker stof. Maria Hirse vil gerne være i fred og har ikke lyst til at kommentere sagen. Dog slår hun fast, at hun ikke har erkendt sig skyldig i noget.

»Jeg har ikke erkendt hæleri,« siger hun til B.T.

Flere lokalmedier har ellers skrevet, at parret skulle være sigtet for både tyveri og hæleri og under afhøringen hos Nordsjællands Politi have erkendt hæleriet. Men både Maria Hirse og Kim Nordal erklærer sig uskyldige i sagen.

»Vi blev anholdt lørdag formiddag, men vi har ikke erkendt at være hælere. Det passer ikke, at vi skulle have erkendt noget,« siger Kim Nordal.

TV-stjerne
Hele Danmark lærte Maria Hirse at kende, da hun startede som bogstavvender i TV 2-programmet ’Lykkehjulet’ i 1995. Hun var vært på programmet sammen med blandt andre Bengt Burg og Keld Heick indtil 2001. Siden har hun blandt andet medvirket i ’Den sjette sans’ på TV2 og været vært på programmet ’Quiz Direkte’.
TV-stjerne Hele Danmark lærte Maria Hirse at kende, da hun startede som bogstavvender i TV 2-programmet ’Lykkehjulet’ i 1995. Hun var vært på programmet sammen med blandt andre Bengt Burg og Keld Heick indtil 2001. Siden har hun blandt andet medvirket i ’Den sjette sans’ på TV2 og været vært på programmet ’Quiz Direkte’. Foto: NIELS AHLMANN OLESEN
Vis mere

Han mener, at sagen er blevet kørt op på grund af hans status i rockermiljøet, hvor han er prospect i Bandidos.

Nordsjællands Politi holder kortene tæt til kroppen og vil ikke fortælle, præcis hvad parret er sigtet for, og om de har erklæret sig skyldige eller ej. Tidligere har politiet udtalt til B.T, at to personer i sommerhuset ville blive sigtet for tyveri og hæleri.

»Vi anholder to på adressen, der bliver sigtet for hæleri og tyveri. I huset finder vi nemlig også andre tyvekoster ud over det føromtalte bord,« sagde vagtchef hos Nordsjællands Politi, Henrik Alstrup, søndag.

Det var spisebordet, der ledte politiet på sporet af sommerhuset. En vaks borger fra lokalområdet havde genkendt sit eget spisebord i en salgsannonce på Den Blå Avis. Bordet blev stjålet under et villaindbrud, og ifølge salgsannoncen kunne bordet nu afhentes i sommerhuset på Kystvej, så han tippede Nordsjællands Politi.

Mænd og børn 
 Maira Hirse var kort gift med sin ungdomskæreste René Stenvang. Senere mødte hun millionæren Peter Asschenfeldt, som hun har datteren Victoria med. Da de gik fra hinanden, fandt hun sammen med TV3-programchef Jacob Mejlhede Andersen, og de fik sønnen Gabriel for fire et halvt år siden. Det parforhold gik også i stykker, og der har efterfølgende været andre kærester. Nu danner hun par med Kim Nordal, der har tilknytning til rockerbanden Bandidos. 
 Her ses hun sammen med Peter Asschenfeldt og datteren Victoria.
Mænd og børn Maira Hirse var kort gift med sin ungdomskæreste René Stenvang. Senere mødte hun millionæren Peter Asschenfeldt, som hun har datteren Victoria med. Da de gik fra hinanden, fandt hun sammen med TV3-programchef Jacob Mejlhede Andersen, og de fik sønnen Gabriel for fire et halvt år siden. Det parforhold gik også i stykker, og der har efterfølgende været andre kærester. Nu danner hun par med Kim Nordal, der har tilknytning til rockerbanden Bandidos. Her ses hun sammen med Peter Asschenfeldt og datteren Victoria. Foto: SVEND ÅGE MORTENSEN
Vis mere
Kendis
Allerede inden Maria Hirse fik sin tv-debut på ’Lykkehjulet’, var hun en del af de danske kendiscirkler. Her ses hun sammen med fodboldstjernen Peter Schmeichel og racerkøreren Thorkild Thyrring i 1993 - det år, hun repræsenterede Danmark i skoønhedskonkurrencen Miss Universe.
Kendis Allerede inden Maria Hirse fik sin tv-debut på ’Lykkehjulet’, var hun en del af de danske kendiscirkler. Her ses hun sammen med fodboldstjernen Peter Schmeichel og racerkøreren Thorkild Thyrring i 1993 - det år, hun repræsenterede Danmark i skoønhedskonkurrencen Miss Universe. Foto: MICHAEL MEDGYESI
Vis mere
TV-vært, forfatter og terapeut Maria Hirse med datteren Victoria.
TV-vært, forfatter og terapeut Maria Hirse med datteren Victoria. Foto: Nils Meilvang
Vis mere
Maria Hirse udgiver ny bog om kvinder, der udnyttes af mænd.
Maria Hirse udgiver ny bog om kvinder, der udnyttes af mænd. Foto: Nils Meilvang
Vis mere
Forfatter
Maria er uddannet psykoterapeut, i otte år har hun været brevkasseredaktør på Ude og Hjemme og så er hun forfatter til en række bøger. Blandt andet ’Den 13.’, ’Bag facaden’, ’Få lidt stil’, ’Kærlighedens pris’ og krimien ’Samleren’.  Flere af bøgerne tager udgangspunkt i hendes egne erfaringer med blandt andet mobning, sexovergreb som barn, selvmordsforsøg, anoreksi og hjertetilfælde.
Forfatter Maria er uddannet psykoterapeut, i otte år har hun været brevkasseredaktør på Ude og Hjemme og så er hun forfatter til en række bøger. Blandt andet ’Den 13.’, ’Bag facaden’, ’Få lidt stil’, ’Kærlighedens pris’ og krimien ’Samleren’. Flere af bøgerne tager udgangspunkt i hendes egne erfaringer med blandt andet mobning, sexovergreb som barn, selvmordsforsøg, anoreksi og hjertetilfælde. Foto: Claus Bech
Vis mere
Topmodel. Som helt ung vandt Maria Hirse Miss Danmark og deltog også i Miss Universe i 1993. Efterfølgende arbejdede hun som model i udlandet, blandt andet i Japan.
Topmodel. Som helt ung vandt Maria Hirse Miss Danmark og deltog også i Miss Universe i 1993. Efterfølgende arbejdede hun som model i udlandet, blandt andet i Japan. Foto: Ukendt
Vis mere

Andre læser også