Flygtningene, der mandag gik på mortorvejen, nord for Rødby, blev ikke just budt velkommen af alle lokale borgere.

Flygtninge, som de seneste dage er ankommet med færgen fra Tyskland til Rødbyhavn på Lolland, vandrede mandag ud på den lollandske motorvej E47 med det formål at gå til Sverige for at søge asyl.

Ikke alle lokale lolliker var lige begejstrede for flygtningenes vandren på den sydsjællandske motorvej, og specielt en mand viste sin utilfredshed tilfulde.

Fra en motorvejsbro så en mand nemlig sit snit til at adressere en ordentlig spytklat i hovedet på flygtningene, i det de passerede broen under ham.

Om spytklatten nåede ned i nakken på en uheldig flygtning, er ikke til at vurdere, men i hvert fald viser billedet tydeligt, at han ikke just hilser dem velkommen.

Læs også:

Ifølge Dagbladet Information, der har bragt billedet, skulle den midaldrende mand have råbt til flygtningene, at de skulle 'skride hjem til der, hvor de kommer fra'.

Det kontroversielle billede, har fået tv- og radiovært Peter Falktoft fra Monte Carlo op i det røde felt. På sin Facebook har han postet billedet, ledsaget af en tekst, hvor han kalder opførslen for 'ynkelig' og en 'skamplet på Danmark'.

'Hvem er disse forfærdelige mennesker, og hvad er det, de ikke forstår? Historien vil huske, hvad vi gør i nuet, og disse sølle individers perfide opførsel er og bliver en skamplet på Danmark og alt, hvad vi historisk set har stået vagt om. Danskhed er mange ting, men det har aldrig været og vil aldrig være denne form for ynkelig opførsel', skriver han blandt andet.

ER DU MANDEN, DER SPYTTER PÅ BILLEDET? Eller kender du ham? Så send os en mail på 1929@bt.dk eller skriv en sms til 1929.

Læs også:

Søndag og mandag har flere hundrede flygtninge passeret de danske grænser, men hovedparten ser Danmark som et land, som de skal rejse igennem på rejsen til Sverige.