Har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Mange bilejere i de større danske byer kender problemet: At der ikke er en eneste parkeringsplads i nærheden af boligen, når vi kommer hjem.

Den udfordring fandt Ann Maibritt Ehlers fra København en smart løsning på en aften i marts sidste år - troede hun i hvert fald.

»Jeg kom hjem den aften, og der var simpelthen ingen parkeringspladser i nabolaget. Heller ikke på sidegaderne. Derfor valgte jeg at parkere bilen på tværs af parkeringsbåsen efter at have sikret mig, at alle fire hjul ville være indenfor stregerne. Det har jeg faktisk gjort før, og ved den lejlighed forhørte jeg mig hos en p-vagt, som fortalte, at det var en lovlig parkering,« siger Ann Maibritt Ehlers, som ejer Cafe Under Elmene på Amager i København.

Derfor var overraskelsen stor, da hun så en parkeringsbøde på 510 kroner i forruden næste morgen.

»Jeg blev pisseirriteret og gik direkte op i lejligheden igen for at ringe og klage over bøden,« siger Ann Maibritt Ehlers, som netop har delt et billede af den alternative parkering på Instagram.

Den 27. juni 2017 tikkede afgørelsen ind i hendes E-Boks. Og den faldt ud til Ann Maibritt Ehlers' fordel.

’Vi har behandlet din klage og har besluttet at annullere parkeringsafgiften, da afgiften ikke skulle have været pålagt,’ skriver Center for Parkering i Københavns Kommune i brevet, som BT har set.

Kommunen gør dog opmærksom på, at parkeringen kan kaste en bøde af sig, hvis politiet 'anser denne måde at parkere på som en risiko for trafiksikkerheden.’ Det er dog ikke sket, og nu opfordrer Ann Maibritt Ehlers andre bilejere i de større byer til at parkere på den noget utraditionelle måde.

»Jeg synes, det er en smart måde at parkere på, hvis man har en lille bil. Hvis alle gjorde det, ville der jo være langt flere parkeringspladser i byen,« siger hun.