Den tidligere politiker, forfatter og debattør Mads Holger er død.

Det skriver Politiken

Han blev 38 år.

Ifølge Politiken tog han sit eget liv i familiens sommerhus på Sydfyn mandag. Han efterlader sig en mor, en søster, to mostre og en kæreste. Den tragiske nyhed om Mads Holgers dødsfald er bragt med familiens tilladelse.

Mads Holger var kendt som debattør, og han opstillede i 2015 for De Konservative ved valget, men forlod partiet, da han var uenig med partiets linje. Det skete kort tid før, at han ville blive ekskluderet fra partiet, efter han sammenlignede De Konservative med »en døende patient med febervildelse«, der »mangler intellektuel kapacitet«.

Den velartikulerede Mads Holger brugte også sine talegaver som radiovært på programmet 'Skriftestolen' på Radio24Syv. Derudover var han også meget aktiv på de sociale medier, hvor han var god til at skrive debatskabende opslag. Det skyldes måske også hans baggrund, hvor han har læst filosofi og teologi.

Artiklen fortsætter under billedet.

Blogger og forhenværende folketingskandidat for De Konservative Mads Holger er død.
Blogger og forhenværende folketingskandidat for De Konservative Mads Holger er død. Foto: Simon Læssøe
Vis mere

Mads Holger voksede op på Nørrebro i København.

Som forfatter udgav han tre bøger i perioden 2008-2015: Alle går rundt og forelsker sig, Bladguld og Vorherre bevares.

Aktiv på de sociale medier
Han var sidst aktiv på Facebook 2. juli, hvor han skiftede coverbillede på sin profil.

Han var også blogger for Berlingske. Her fik han i slutningen af juni sendt en ordentlig bredside mod Roskilde Festival i bedste Mads Holger manér.

Mads Holger har tidligere dannet par med tv-værten Paula Larrain, som han var gift med i otte måneder. De blev skilt i 2008.

På de sociale medier har nyheden om den 38-årige Mads Holgers alt for tidlige død skabt chokbølger.