De to folkekære tv-kokke, James og Adam Price, har i årevis været appetitvækkende seer-magneter på DR1, og ved siden af programmet ‘Spise med Price’ har brødrene haft travlt med at åbne restauranter i løbet af de seneste år.

Seks spisesteder er det blevet til - på blot seks år. Den seneste restaurant har slået dørene op i Herning i Midtjylland.

Den store kærlighed til mad er dog tilsyneladende ikke blevet givet videre til de kokke, der står i køkkenet på den nyåbnede restaurant, mener Jyllands-Postens madanmelder, Morten Bundgaard, der for nylig besøgte spisestedet.

Han er mildest talt ikke begejstret over niveauet og kvitterer med blot to stjerner for spiseoplevelsen. Det gør han med overskriften 'Mandagskrise hos Price'. Flere ting gik ifølge anmelderen galt, da han satte sig til bords hos Brødrene Price i Herning.

Både forret, hovedret, dessert og vin får hårde ord med på vejen. Blandt andet var de ‘nye danske kartofler’ ikke noget at skrive hjem om:

'De benævnte nye danske kartofler lå i egen gryde, men de hverken lignede eller smagte. De var nubrede i overfladen med et glasklart skær, og de havde et råt bid og et melet indre, som kartofler, der har været vakuumerede eller ligget længe i vand, typisk har det. At servere en nationalspise af den beskaffenhed midt i højsæsonen få kilometer fra noget af landets bedste landbrugsjord var ikke bare nedslående. Det var en travesti,' skriver madanmelderen blandt andet.

Han beskriver også i detaljer om, hvordan kammuslingerne havde fået for meget og var 'gummiagtige' i konsistensen.

Derudover mener Jyllands-Postens madanmelder, at restauranten havde taget Brødrene Prices velkendte motto ‘rigeligt smør’ lidt for bogstaveligt. Rødtungen svømmede således i en så stor sø af smeltet smør, at madanmelderen simpelthen måtte give op undervejs.

Slutteligt kommer restaurantgæsten med en opfordring til de to brødre, James og Adam Price, om at møde personligt op på stedet og give noget af deres uforfalskede madglæde videre til etablissementet.