Den tidligere forsvarsminister og Aarhus-borgmester Nicolai Wammen skal giftes. Han tog for 14 dage siden kæresten Karen Lund med op i toppen af rådhustårnet i Aarhus, hvor han friede til hende.

Det var med stor glæde i stemmen, at Nicolai Wammen kunne fortælle til Århus Stiftstidende, at hans udkårne uden at tøve sagde ja, da han knælede for hende i toppen af det aarhusianske rådhustårn.

gragraserg

Nicolai Wammen fortæller, at han og kæresten i den første tid sammen gik mange ture i skovene og på strandene ved Marselisborg i Aarhus. Derfor var omgivelserne for frieriet heller ikke tilfældigt. I 60 meters højde og med udsigt over netop den by, der betyder så meget for dem.

Nicolai Wammen havde allieret sig med rådhusvagterne, så de kunne få lov at komme op i rådhustårnet. Under en helt almindelig gåtur rundt i Aarhus, spurgte han Karen, om hun ville med op i rådhustårnet og nyde udsigten. Mens de stod og nød udsigten, friede han til hende.

bryllupsbilledeamalie

Efter det store øjeblik i toppen af rådhustårnet gik det hurtigt.

»Vi blev hurtigt enige om, at brylluppet skal stå i Aarhus Domkirke. Så da vi kom ud fra rådhuset, gik vi ned til domkirken for at opleve, hvad der venter os. Vi tænkte mange tanker om vores bryllup, var vist helt væk i hinanden, så hvis vi glemt at hilse på nogen på Strøget, vil vi gerne sige undskyld. Men vi var i vores egen lykkelige verden,« siger Nicolai Wammen til Århus Stiftstidende.

Nicolai Wammen og Karen Lund mødte hinanden for cirka tre år siden. Hun arbejder i kommunikationsafdelingen hos Dansk Sygeplejeråd i København, og for et par år siden valgte Nicolai Wammen at skifte Aarhus ud med København.
fsdfdfd
På trods af dette fortæller han, at de begge har meget lyst til, at brylluppet finder sted i Aarhus. De er begge jyder, og hun har familie i Aarhus.

Brylluppet skal stå i Pinsen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.